דרוש מידע ויזה לארה"ב לאזרחות

• הוסף לסימניות
אני הזמתי טור לויזה
ואמרו לי שהטור רק בסוף 2022
זה הגיוני??
אני חייבת לטוס בחשוון הבא

• הוסף לסימניות
אני מכיר מישהו שמטפל בזה אבל לוקח יקר מאוד
ויכול לקדם תורים
אם זה באמת דחוף
פנו בפרטי

• הוסף לסימניות
ויכול לקדם תורים
אם זה באמת דחוף
פנו בפרטי
אבל למה??
למה אני אמורה לשלם ככ הרבה??
הטיסה עוד חצי שנה
לא מחר...

ותודה בכל אופן..

• הוסף לסימניות
אם כבר קניתם כרטיסים זה בעיה...
אני קבעתי תור והוא היה בתחילת אוגוסט 22
והבנאדם קידם לי אותו ל6 באפריל
אני היום עם הויזה ביד

• הוסף לסימניות
אני הזמתי טור לויזה
זה הגיוני??
כרגע יש תורים רק לאוגוסט 2022, אם כי בס"ד אפשר להקדים את התורים, אני הצלחתי בס"ד להכניס הרבה אנשים לתורים השבוע. ליותר פרטים תוכלו לראות באתר שלי ובמדריך שערכתי בס"ד.

• הוסף לסימניות
כרגע יש תורים רק לאוגוסט 2022, אם כי בס"ד אפשר להקדים את התורים, אני הצלחתי בס"ד להכניס הרבה אנשים לתורים השבוע. ליותר פרטים תוכלו לראות באתר שלי ובמדריך שערכתי בס"ד.
אם מילאנו בטופס שאנחנו רוצים בירושלים, ויש תורות רק באוגוסט הבא בת"א, למלא טופס מחדש? או שזה לא באמת משנה מה כתבנו בטופס?
תודה!

• הוסף לסימניות
אם מילאנו בטופס שאנחנו רוצים בירושלים, ויש תורות רק באוגוסט הבא בת"א, למלא טופס מחדש? או שזה לא באמת משנה מה כתבנו בטופס?
תודה!
הטופס, חייב להיות תואם לעיר בו נקבע התור, אם מלאתם ירושלים וקבעתם בתל אביב, אתם חייבים לשנות את הטופס.
ניתן לפתוח טופס שנסגר ולחסוך חלק מהעבודה.

• הוסף לסימניות
הטופס, חייב להיות תואם לעיר בו נקבע התור, אם מלאתם ירושלים וקבעתם בתל אביב, אתם חייבים לשנות את הטופס.
שאלה נוספת
האם אפשר לשנות את הטופס אחרי שקובעים תור, או שחייבים לפני?
כלומר - מילאנו טופס וכתבנו בו ירושלים, ועכשיו אנחנו רוצים לקבוע תור בת"א
האם חייבים קודם לשנות את הטופס ואז לקבוע תור, או שאפשר קודם לקבוע תור ואז לשנות?
תודה!

• הוסף לסימניות
אני הזמתי טור לויזה
זה הגיוני??
יש עכשיו תורים פנויים לחודש הבא.
כדאי להזדרז כי בדרך כלל הם נתפסים מהר.

• הוסף לסימניות
שאלה נוספת
האם אפשר לשנות את הטופס אחרי שקובעים תור, או שחייבים לפני?
כלומר - מילאנו טופס וכתבנו בו ירושלים, ועכשיו אנחנו רוצים לקבוע תור בת"א
האם חייבים קודם לשנות את הטופס ואז לקבוע תור, או שאפשר קודם לקבוע תור ואז לשנות?
תודה!
ניתן למלאות טופס גם אחרי שקובעים תור, אם כי כדאי לקבוע תור צריך קוד של הטופס, אבל ניתן למלאות טופס אחר אחרי זה, או רק למלאות חלק לפני קביעת התור ולסיים אחרי זה.

• הוסף לסימניות
תודה על כל העזרה, יש לי שאלה
אם בדף האישור של הטופס מופיע לנו ככה:
1622582122352.png

האם זה אומר שבחרנו להגיע לקונסוליה בת"א? או שיש עוד מקום בתוך הטופס שצריך לוודא גם בו שבחרנו ת"א?

(סגרנו את הטופס די מזמן אז אנחנו לא זוכרים, ואנחנו רוצים לוודא שביקשנו להגיע לת"א ולא לירושלים)

• הוסף לסימניות
תודה על כל העזרה, יש לי שאלה
אם בדף האישור של הטופס מופיע לנו ככה:
צפה בקובץ המצורף 899889
האם זה אומר שבחרנו להגיע לקונסוליה בת"א? או שיש עוד מקום בתוך הטופס שצריך לוודא גם בו שבחרנו ת"א?

(סגרנו את הטופס די מזמן אז אנחנו לא זוכרים, ואנחנו רוצים לוודא שביקשנו להגיע לת"א ולא לירושלים)
נכון, הטופס סגור על תל אביב.

• הוסף לסימניות
ויכול לקדם תורים
אם זה באמת דחוף
פנו בפרטי
אין לי הרשאה בפרטי, יכול בכל אופן לשלוח את הפרטים שלו?
(ככל הנראה לא יתנגד ללקוחות נוספים...)
תודה

• הוסף לסימניות
דווקא אני לא בטוח שהוא ישמח לעומס
אתה יכול להתקשר אלי 0533134125

• הוסף לסימניות
ויזות לארה"ב מספר 1 בארץ במהירות,
תור תוך שבוע גם בקורונה שווה כל שקל!!
מומלץ!!!
שלמה ליפשיץ
051-2620328

• הוסף לסימניות
יש אתר בשם "פלי ויזה"
ממש מומלץ ונח למילוי
נראה לי מחיר סביר ממש וגם מצליחה להקדים תורים,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה