אבל למה??אני מכיר מישהו שמטפל בזה אבל לוקח יקר מאוד
ויכול לקדם תורים
אם זה באמת דחוף
פנו בפרטי
כרגע יש תורים רק לאוגוסט 2022, אם כי בס"ד אפשר להקדים את התורים, אני הצלחתי בס"ד להכניס הרבה אנשים לתורים השבוע. ליותר פרטים תוכלו לראות באתר שלי ובמדריך שערכתי בס"ד.אני הזמתי טור לויזה
ואמרו לי שהטור רק בסוף 2022
זה הגיוני??
אני חייבת לטוס בחשוון הבא
אם מילאנו בטופס שאנחנו רוצים בירושלים, ויש תורות רק באוגוסט הבא בת"א, למלא טופס מחדש? או שזה לא באמת משנה מה כתבנו בטופס?כרגע יש תורים רק לאוגוסט 2022, אם כי בס"ד אפשר להקדים את התורים, אני הצלחתי בס"ד להכניס הרבה אנשים לתורים השבוע. ליותר פרטים תוכלו לראות באתר שלי ובמדריך שערכתי בס"ד.
הטופס, חייב להיות תואם לעיר בו נקבע התור, אם מלאתם ירושלים וקבעתם בתל אביב, אתם חייבים לשנות את הטופס.אם מילאנו בטופס שאנחנו רוצים בירושלים, ויש תורות רק באוגוסט הבא בת"א, למלא טופס מחדש? או שזה לא באמת משנה מה כתבנו בטופס?
תודה!
שאלה נוספתהטופס, חייב להיות תואם לעיר בו נקבע התור, אם מלאתם ירושלים וקבעתם בתל אביב, אתם חייבים לשנות את הטופס.
ניתן לפתוח טופס שנסגר ולחסוך חלק מהעבודה.
יש עכשיו תורים פנויים לחודש הבא.אני הזמתי טור לויזה
ואמרו לי שהטור רק בסוף 2022
זה הגיוני??
אני חייבת לטוס בחשוון הבא
ניתן למלאות טופס גם אחרי שקובעים תור, אם כי כדאי לקבוע תור צריך קוד של הטופס, אבל ניתן למלאות טופס אחר אחרי זה, או רק למלאות חלק לפני קביעת התור ולסיים אחרי זה.שאלה נוספת
האם אפשר לשנות את הטופס אחרי שקובעים תור, או שחייבים לפני?
כלומר - מילאנו טופס וכתבנו בו ירושלים, ועכשיו אנחנו רוצים לקבוע תור בת"א
האם חייבים קודם לשנות את הטופס ואז לקבוע תור, או שאפשר קודם לקבוע תור ואז לשנות?
תודה!
הכל נתפס.יש עכשיו תורים פנויים לחודש הבא.
כדאי להזדרז כי בדרך כלל הם נתפסים מהר.
תודה על כל העזרה, יש לי שאלההטופס, חייב להיות תואם לעיר בו נקבע התור, אם מלאתם ירושלים וקבעתם בתל אביב, אתם חייבים לשנות את הטופס.
ניתן לפתוח טופס שנסגר ולחסוך חלק מהעבודה.
נכון, הטופס סגור על תל אביב.תודה על כל העזרה, יש לי שאלה
אם בדף האישור של הטופס מופיע לנו ככה:
צפה בקובץ המצורף 899889
האם זה אומר שבחרנו להגיע לקונסוליה בת"א? או שיש עוד מקום בתוך הטופס שצריך לוודא גם בו שבחרנו ת"א?
(סגרנו את הטופס די מזמן אז אנחנו לא זוכרים, ואנחנו רוצים לוודא שביקשנו להגיע לת"א ולא לירושלים)
אין לי הרשאה בפרטי, יכול בכל אופן לשלוח את הפרטים שלו?אני מכיר מישהו שמטפל בזה אבל לוקח יקר מאוד
ויכול לקדם תורים
אם זה באמת דחוף
פנו בפרטי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //