ויזה לארה"ב לילדה בת פחות משנה

• הוסף לסימניות
האם צריך? :confused:
וא"כ- כמה עולה?

וכמה זמן מראש, צריך להנפיק?

תודה מראש לכל העוזרים והמסייעים. :cool:

• הוסף לסימניות
צריך ועוד איך וזה לוקח לפחות שבועיים.

אכן המידע לא היה מעודכן - מסתבר שזה עולה 131$.
(אנחנו שילמנו את זה כשהדולר היה 4.6, + דמי טרחה לחברת הנסיעות שעשינו דרכה את הויזה (במקום ליסוע לשגרירות ולבזבז יום שלם) - יצא כ-800 ש"ח - ולכן הטעות בחישוב).

• הוסף לסימניות
תודה על מהירות התגובה.

על יצורה כל כך קטנה הם לוקחים כל כך הרבה כסף????
(כך גם עולה למבוגר, אגב?)

ודרכון, גם עולה לה כמו מבוגר???

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי בויזה הגיל לא משנה.
לגבי דרכון: עלות לילד עד גיל 18 - 135 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;703036:
(אנחנו שילמנו את זה כשהדולר היה 4.6, + דמי טרחה לחברת הנסיעות שעשינו דרכה את הויזה (במקום ליסוע לשגרירות ולבזבז יום שלם)
הי, מה זה - זכור לי בזמנו ששילמתי גם דמי טרחה לחברת הנסיעות שסדרה לי תפרצדורה, אבל זה כלל גם נסיעה לראיון בשגרירות...

היום כבר אפשר לוותר על הטיול?

נכתב ע"י eden7115;703043:
למיטב ידיעתי בויזה הגיל לא משנה.
הכל מסכימים? אכן הגיל לא משנה?

• הוסף לסימניות
בגלל שלי ולבעלי כבר היתה ויזה לא היינו צריכים ללכת שוב לראיון עם הילדה וסוכנות הנסיעות טיפלה בכל הפרוצדורה כולל מילוי המסמכים.

• הוסף לסימניות
לגבי דרכון אני יודעת שדרך האתר של משרד הפנים ותשלום באתר בחודשים מסויימים זה זול משמעותית מאשר במשרד הפנים עצמו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית;703229:
לגבי דרכון אני יודעת שדרך האתר של משרד הפנים ותשלום באתר בחודשים מסויימים זה זול משמעותית מאשר במשרד הפנים עצמו!
תודה לך.
אכן הספקנו את הימים האחרונים לשנה זו, שהדרכונים זולים משמעותית. (כ-100 ש"ח פחות)
לתשומת לבכם, אנשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה