דרוש מידע ויזה לארה"ב עם דרכון פג תוקף

• הוסף לסימניות
יש לי דרכון ישראלי פג תוקף ועליו יש ויזה לארה"ב שעדיין בתוקף (עד 2026) ויש לי דרכון ישראלי חדש בתוקף
השאלה שלי האם אני צריך לעשות ESTA או שאני עדיין יכול להשתמש עם הויזה על הדרכון הישן
להשיב רק מנסיון תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
אין שום צורך לעשות esta, הויזה בתוקף עד התאריך המצויין [אפשר להיכנס לארה"ב עד כחצי שנה לפני סיום התוקף].
יש לבוא עם הדרכון החדש ועם הדרכון הישן שעליו יש את הויזה.
נסיעה טובה

• הוסף לסימניות
אין שום צורך לעשות esta, הויזה בתוקף עד התאריך המצויין [אפשר להיכנס לארה"ב עד כחצי שנה לפני סיום התוקף].
יש לבוא עם הדרכון החדש ועם הדרכון הישן שעליו יש את הויזה.
נסיעה טובה
זה מנסיון?. כי אני שמעתי שמהחוק החדש של הESTA אז זה לא עובד אבל מי שאמר לי לא יודע רק נראה לו לכן אני צריך לשמוע ממישהו שנסע עם זה בתקופה האחרונה תודה רבה

• הוסף לסימניות
///////

• הוסף לסימניות
זה מנסיון?. כי אני שמעתי שמהחוק החדש של הESTA אז זה לא עובד אבל מי שאמר לי לא יודע רק נראה לו לכן אני צריך לשמוע ממישהו שנסע עם זה בתקופה האחרונה תודה רבה
בדקת את זה
יש לכם מושג אם הויזה בתוקף או שצריך לעשות esta?

• הוסף לסימניות
בדקת את זה
יש לכם מושג אם הויזה בתוקף או שצריך לעשות esta?
אני נסעתי לפני 3 חודשים עם ויזה על פספורט פג תוקף (כמובן שהויזה היה בתוקף והיה לי פספורט אחר בתוקף) ויכולתי לההיכנס לא עשיתי esta

• הוסף לסימניות
ניתן להיכנס ולצאת לארה"ב עם הויזה עד היום האחרון שלו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה