תעופה ויזה לארה"ב

כתבת שאתם טסים בשביל אזרחות נכון?
אז הזימון לתור לאזרחות בחול.
אני חושבת שהם הגישו(כלומר מקווה מאד!)אמרו שככה יש סיכוי מהיר יותר
זה אמור להיות בטפסים שהגשתי בדואר??
לא הם שולחים להם את זה בבקשה ?

אני חושבת שהם הגישו(כלומר מקווה מאד!)אמרו שככה יש סיכוי מהיר יותר
זה אמור להיות בטפסים שהגשתי בדואר??
לא הם שולחים להם את זה בבקשה ?
מי עשה לך את זה?
הם לקחו ממך את הדרכון?
מה הם אומרים ?
זה ממש מוזר, כי לרוב בעיקרון תך שבועיים יש לך את הויזה ביד אם עושים את זה כמו שצריך.....

הם הגישו לך את זה בשלום עליכם או Tת הגשת אחרי שהכינו את המסמכים?

מי עשה לך את זה?
הם לקחו ממך את הדרכון?
מה הם אומרים ?
זה ממש מוזר, כי לרוב בעיקרון תך שבועיים יש לך את הויזה ביד אם עושים את זה כמו שצריך.....
לקחו את הדרכון -כן
לא עבר לי שבועיים מהגשת הבקשה
יש לך מושג עם מי אפשר לדבר במקרים דחופים??

אני הגשתי אחרי שהם הכינו
את לא ראית מה הגשת?
מה אלו שסידרו לך את זה אומרים
בשמחה אני אעזור לך רק זה ממש מעצבן שכל כך הרבה פעמים אנשים עושים שירות משלמים להם ואין להם מושג מה הם עושים....
ובסוף כל כך הרבה סיפורים נופלים לי לידיים ואני זוכה לעזור בחינם....

א
את לא ראית מה הגשת?
מה אלו שסידרו לך את זה אומרים
בשמחה אני אעזור לך רק זה ממש מעצבן שכל כך הרבה פעמים אנשים עושים שירות משלמים להם ואין להם מושג מה הם עושים....
ובסוף כל כך הרבה סיפורים נופלים לי לידיים ואני זוכה לעזור בחינם....
אשמח מאד לעזרתך!
איך אוכל ליצור איתך קשר?

איך אפשר להשיג תור לוויזה מהרגע לרגע ללא תשלום נוסף או לכל או פחות במחיר יחסית זול?
זה די דחוף.
מישהו אולי יודע על תורות פנויים בחודש הקרוב?

איך אפשר להשיג תור לוויזה מהרגע לרגע ללא תשלום נוסף או לכל או פחות במחיר יחסית זול?
זה די דחוף.
מישהו אולי יודע על תורות פנויים בחודש הקרוב?
אין אין ושוב אין
איו כרגע דבר כזה בלי לשלם מחיר מופקע- לא שאני חושבת שזה בסדר אבל אין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה