עזרה ויזה- נעקצתי ??

• הוסף לסימניות
אני בתהליך ויזה לכמה ילדים
כשסיימתי עם הטופס העיקרי שלחו לי מייל משירות הויזה והתכתבתי איתם הלוך וחזור איך להתקדם ולסיים עם התהליך
בשלב מסוים הגעתי לתשלום 160 דולר לכל אחד כשבעצם כבר שילמתי את הסכום הזה לכל אחד בסוף מילוי הטפסים של הויזה.
לא הבנתי מה קורה ושלחתי לעובד שהתכתב איתי שיבדוק למה רשום לי לשלם
ואז הוא כותב לי שהם שירות שעוזר לעשות ויזה, ומפרט מה כולל השירות המעולה ...
כתבתי לו שזה טעות לא ידעתי שרכשתי שירות יקר כזה (160 דולר לכל אחד)
מקווה שיחזירו לי את הכסף
אכן החיוב באשראי רשום כ EVISA
ראו הוזהרתם...

• הוסף לסימניות
160$ זה אגרה שמשלמים לשגרירות על כל בקשה לויזה
שילמת את זה פעמיים?

• הוסף לסימניות
כשהתבקשתי לשלם בפעם השניה מבחינתי- אז התגלה לי שהפעם הראשונה היה עבור השירות המהולל
לא יודעת מה לחשוב
התשלום לשירות הזה הופיע בסוף התהליך של מילוי הטופס של הבקשה
הגיוני שבסוף המילוי של הבקשה צריך לשלם... לא?
במיוחד שזה אותו סכום. לא עלה בדעתי לחשוב.
כרגע לא שילמתי עדיין לויזה עצמה בעצם.
מחכה לתשובתם. מקווה שזה גוף רציני שיהיה הוגן ויחזיר לי...

• הוסף לסימניות
עדכון - זה 175$ כפול 5
לא 160$ כמו שחשבתי
אשמח לדעת המומחים לויזות. ואיך אני יכולה לבדוק מה הטפסים שמילאתי, האם הם הנכונים או הם של החברה ההיא

• הוסף לסימניות
בשביל ויזת תיירים צריך
קודם למלא טופס DS-160
ואח"כ לפתוח חשבון פה
למלא פרטים - תשלום - וקביעת תור
דרך חברה חיצונית יכול להיות שמילאתם פרטים בטופס שלהם - בעברית והם מכניסים את זה בטופס DS-160 ואז משלמים להם על השירות מלבד על הויזה שמשלמים לשגרירות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה