בריאות ויטמינים - אפשר לקחת כמה סוגים בבת אחת או עם הפסקות?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני לוקחת הרבה ויטמינים,
3 פעמים ביום מכמה סוגים,
ולמשל בבוקר אני צריכה לקחת כמה סוגים עם האוכל,
השאלה אם זה משנה אם לוקחים כמה בבת אחת? או שעדיף עם הפסקות בין הסוגים השונים?
תודה.

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני לוקחת הרבה ויטמינים,
3 פעמים ביום מכמה סוגים,
ולמשל בבוקר אני צריכה לקחת כמה סוגים עם האוכל,
השאלה אם זה משנה אם לוקחים כמה בבת אחת? או שעדיף עם הפסקות בין הסוגים השונים?
תודה.
אין הבדל אם לוקחים הכל ביחד או לא.
יש תוספי תזונה שנטילתם כאשר הקיבה ריקה יכולה לגרום לבחילות, או לספיגה נמוכה ועדיף ליטול לאחר האוכל
ויש תוספי תזונה שעדיף ליטול לפני האוכל.

• הוסף לסימניות
אין הבדל אם לוקחים הכל ביחד או לא.
יש תוספי תזונה שנטילתם כאשר הקיבה ריקה יכולה לגרום לבחילות, או לספיגה נמוכה ועדיף ליטול לאחר האוכל
ויש תוספי תזונה שעדיף ליטול לפני האוכל.
תודה, זה ממקור מוסמך שאין הבדל?

• הוסף לסימניות
יש דברים שיש הבדל למשל ויטמין c חומצי יכול להפחית את ההשפעה של דברים אחרים, ומצד שני יש דברים שעדיף דווקא לקחת ביחד כמו ויטמין d וברזל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה