ויטמינים בכשרות טובה לקניה באתרי חו"ל

• הוסף לסימניות
בסד
בןקר טוב
בזמנו כתבו באתר על ויטמינים עם כשרות טובה ואנני מוצאת את זה אשמח למי שיוכל לעזור

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
בסד
בןקר טוב
בזמנו כתבו באתר על ויטמינים עם כשרות טובה ואנני מוצאת את זה אשמח למי שיוכל לעזור

תודה רבה.
לא יודעת על איזה חנות מדובר,
אבל אני קניתי משהו בסגנון מחו"ל
ושלחתי פניה על שאלה בכשרות לOU
הם עונים מהר ויעיל

• הוסף לסימניות
בסד
בןקר טוב

תודה רבה.
היי הרב?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכון
אבל יש הרבה שכן
אפשר לסנן למשל לפי סולגאר וכו'
איך שנח לכם
תודה לצערי מה שאני ריכה אין בכלל סמל של כשר
בכל אופן תודה.
לפני זמן העלו םה אתר שלממוצרים כשרים בלבד כששאלתי על מלטונין.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מחפשת וזה מאוד חשוב לי בריאותית מגנזיום מאלאט מצאתי אבל ללא שום כשרות
תודה על הרצון לעזור.

• הוסף לסימניות
@פיר
באמת קשה למצוא
מחיר זול מאד, רק המשלוח 40.5 דולר.
אפשר לשלוח עם חבילס למשל
הכשרות מצויינת.

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל המאמץ ישר כח חבל שעל המגנזיום לא מופיע הכשר.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2022-11-28 101118.jpg
    צילום מסך 2022-11-28 101118.jpg
    KB 111.5 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
סליחה איפה מצוין סכום40ולר משלוח?

• הוסף לסימניות
כדאי לבדוק אם זה מתאים לצמחונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה