ויטרינה במטבח

• הוסף לסימניות
מצ"ב הדמייה של הצד החלבי במטבח.
הצד הבשרי הוא מטבח נישה עם הגבוהים, אח"כ מסתובב לקיר קצר יותר וממשיך בח' לחלבי.
האם אתם ממליצים לי להוסיף ויטרינה בצד החלבי? ואם כן באיזה אופן אפשר להוסיף כדי שיהיה יפה ולא תקוע?
כרגע בהדמייה מופיע ויטרינה בסוף הקלפה אבל אני ממש מתלבטת אם זה לא תקוע....
חלבח.jpg

ממש יעזור לי כל עצה.... תודה מראש!

• הוסף לסימניות
א. זה לא תקוע
ב. למה מיועדת הויטרינה? אפשר לעשות ארון עם דלת ולתת צבע אחר. אפשר גם לעשות את זה גם בצד השני. הכל תלוי בעיצוב המטבח כולו

• הוסף לסימניות
זה יכול להיות מאוד יפה.
את יכולה לעשות את זה עם זכוכית ואלומיניום + תאורה פנימית, מה שמאוד הולך היום,
ואם את משלבת צבע עץ במטבח את יכולה לעשות את זה מדפים פתוחים בגוון העץ עם פריטי נוי.
ועוד...

אם תרצי השראות, בשמחה...

• הוסף לסימניות
זה יכול להיות מאוד יפה.
את יכולה לעשות את זה עם זכוכית ואלומיניום + תאורה פנימית, מה שמאוד הולך היום,
ואם את משלבת צבע עץ במטבח את יכולה לעשות את זה מדפים פתוחים בגוון העץ עם פריטי נוי.
ועוד...

אם תרצי השראות, בשמחה...
אני ממש ישמח לקבל השראות.
ואגב, בדיוק זה מה שרציתי עם תאורה. ההתלבטות היא שבצד הבשרי יש לי מטבח נישה.
השאלה אם זה לא מידי קיטשי לעשות גם נישה וגם ויטרינה,
מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
את כבר סגורה על צבעים של הנישה?
כי אולי תעשי גם אותה זכוכית ואלומיניום כמו הויטרינה ואז זה יסגור את הפינות?

השראות:
17d54536b223390749fa71f0d61b4ddd.jpg11561dbdd99e6f3ba16799aa58e1490a.jpgca4f78df3a3220d0ae41186487cfefde.jpgb66c90dfbf1ec3c0f8a22959e2d20c9a.jpg1e356db14a425e5aaaa04589367f6353.jpgf0d31f5bb11f419c74e97e698cdf80e6.jpgf0d31f5bb11f419c74e97e698cdf80e6.jpg0f70891762b84e80f6d4583d6db76505.jpg

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה