מידע שימושי ויטרינה לפמוטות

• הוסף לסימניות
ראיתי פה המלצות על זגג ברח' יואל בירושלים לויטרינה
נסעתי, בחרתי, חזרתי
היה אמור להיות מוכן, מאז כל הזמן הוא אומר לי שאתקשר מחר והוא לא יודע וכו'
הבנתי ממשהי שהתנפץ לה הזכוכית שהיא עשתה שם
רוצה לדעת אם זה מקרה חד פעמי או להזמין במקום אחר
לא שילמתי עדין ועד כמה שאני מבינה זה לא מוכן...

• הוסף לסימניות
אני עשיתי אצלו כזו ויטרינה ואני מאוד מרוצה

• הוסף לסימניות
יש לך מספר שלו?
שעות פתיחה?
כי אני לא מצליחה לתפוס אותו
עשית עם שילוב של עץ או רק זכוכית? הבנתי שהעץ צריך להיות חסין אש ויכול להיות שבעץ הבעיה....

• הוסף לסימניות
יש לך מספר שלו?
שעות פתיחה?
כי אני לא מצליחה לתפוס אותו
עשית עם שילוב של עץ או רק זכוכית? הבנתי שהעץ צריך להיות חסין אש ויכול להיות שבעץ הבעיה....
אין לי מספר שלו ואני לא יודעת מה שעות הפתיחה
עשיתי שילוב של עץ, העץ הוא תוספת מבחוץ, לא נראה לי שיש צורך שיהיה חסין אש

• הוסף לסימניות
ראיתי פה המלצות על זגג ברח' יואל בירושלים לויטרינה
נסעתי, בחרתי, חזרתי
היה אמור להיות מוכן, מאז כל הזמן הוא אומר לי שאתקשר מחר והוא לא יודע וכו'
הבנתי ממשהי שהתנפץ לה הזכוכית שהיא עשתה שם
רוצה לדעת אם זה מקרה חד פעמי או להזמין במקום אחר
לא שילמתי עדין ועד כמה שאני מבינה זה לא מוכן...

צר לי להגיד, אבל גם לי התנפצה הזכוכית, נפלה הדלת, ולי גם מאוד הפריע שרואים את הסיליקון, והוא לא מרוח הכי יפה בעולם.
כשהגענו אליו עם תלונות הוא התייחס יפה והחליף אבל לדעתי בכזה סכום ששילמנו לא היינו אמורים לקבל סחורה כל כך חלשה.

• הוסף לסימניות
אם עוד לא שילמתם אני ממליצה לחפש מקום אחר!
הייתי שמחה להמליץ בחום, אבל אנחנו יצאנו מאוכזבים מהרכישה הזאת.
חלמנו על זה הרבה שנים וכשהחלטנו סוף סוף להשקיע, נפלנו על סחורה לא איכותית.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות
מחפשת בנרות עוד כאלו שעושים את זה
לא ראיתי אצל אף אחד שילוב של קרניז
אם יש המלצות נוספות אשמח מאד.

• הוסף לסימניות
יש ברחוב בר אילן.
קנו לנו מתנה ליום נישואין.
אם זה רלוונטי אברר טלפון.
אנו מאד מרוצים.
שילוב של עץ עם מראות.
גימור יפה מאד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה