דרוש מידע ויטרינה פינתית מעץ לנרות שבת - אשמח להשראות

• הוסף לסימניות
עשיתי אצל נגר ארון ספרים, ועכשיו אני רוצה להשלים לפינה ויטרינה (מעץ סט לארון ספרים) לנרות שבת,
הנגר אמר לי שעוד אף פעם לא עשה כזה דבר ורוצה לראות תמונות,
אשמח לקבל תמונות והשראות,

תודה רבה רבה.

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת כבר המון זמן ויטרינה יפה להדלקת נרות.
אך לא מצאתי עדיין ויטרינה מיוחדת.
נראה שכל הויטרינות שמוכרים היום, כולן אותו סגנון (קצת מיושן).
יש למישהי ויטרינה מיוחדת ויוקרתית להדלקת נרות?
או אולי יש לכן ויטרינה מיוחדת מגבס (רק להדלקת נרות)?
אודה מאד אם תעלו כאן תמונות.

• הוסף לסימניות
נישה זה כבר יותר קל.
השאלה מה עושים כשאין נישה??

• הוסף לסימניות
לי יש נישה ואני רוצה לעשות שם פינה להדלקת נרות.
מה, איפה כולכן מדליקות נרות?????

אני מדליקה על מדף מזכוכית שמחוברת לפינה גבוה, אבל רציתי סט מעץ לארון ספרים,
ולא ראיתי עוד כזה דבר וניסיתי לחפש בגוגל ורובם מזכוכית לבד,

• הוסף לסימניות
יש ביואל בירושלים חנות שנקראת בית הזכוכית הם עושים ויטרינה בשילוב עץ

• הוסף לסימניות
בבקשה
סגורות 1.JPG
ויטרינות פתוחות.JPG

• הוסף לסימניות
אולי כמו מזנון כזה?
ביום חול עם עציץ או אגרטל
ובשבת הנרות שם?
בתוספת תאורה מלמעלה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה