דרוש מידע וייז הדרן

• הוסף לסימניות
בתחילה הבנתי שזה כולל סים, אח"כ דברתי עם סוכן אחר ואמר לי בלי סים
אם אדע מה הפרטים המדויקים אשמח לענות.
זה חוצפה שאין כדוגמתה, כי המכשיר גרוע, ואין אפשרות לבטל באמצע. (לא מונח בפרטים, רק יודע על כמה שמאד לא מרוצים).
@יהודה וולף תרגיש בנוח, אתה סך הכל סוכן, לא אישי.
צריך מישהו שירים את הכפפה למכשיר עם סים נטפרי חסום כהלכה רק לוויז. בלי התחייבות חודשית קורעת ועם אפשרות לרכוש מכשירים קצת יותר טובים, שמצדיקים את המחיר ואת השירות.
לקוח שרכש מכשיר דפוק (לפעמים הוא לאמבין וזה אשמת הסוכן,אבל אני כשאני מוכר אני מסביר ללקוח שיש יותר זול והוא דפוק. וכן יש כאלה מבקשים דווקא את זה ואני מודיע להם מראש אתם לוקחים מוצר שאתם לא תהנו ממנו.)לא מכיר את הסיפור רק אומר שיש 2 צדדים למטבע.

• הוסף לסימניות
אם אדע מה הפרטים המדויקים אשמח לענות.

לקוח שרכש מכשיר דפוק (לפעמים הוא לאמבין וזה אשמת הסוכן,אבל אני כשאני מוכר אני מסביר ללקוח שיש יותר זול והוא דפוק. וכן יש כאלה מבקשים דווקא את זה ואני מודיע להם מראש אתם לוקחים מוצר שאתם לא תהנו ממנו.)לא מכיר את הסיפור רק אומר שיש 2 צדדים למטבע.
מכיר גם את הצד השני, ממישהו שרכש (ועדיין רוכש) ממך הרבה מכשירים (גמ"ח וייז), מהם פשוט נוראים (גם בהתחלה, ולא רק אחרי שימוש מופרז).
נגיד שלא זו הבעיה - מכשיר או וויז, אלא במחיר המופרז והכבילות להדרן שלא מצדיקה את התמורה כלל וכלל.

• הוסף לסימניות
מכיר גם את הצד השני, ממישהו שרכש (ועדיין רוכש) ממך הרבה מכשירים (גמ"ח וייז), מהם פשוט נוראים (גם בהתחלה, ולא רק אחרי שימוש מופרז).
נגיד שלא זו הבעיה - מכשיר או וויז, אלא במחיר המופרז והכבילות להדרן שלא מצדיקה את התמורה כלל וכלל.
מחיר זה הכל עניין של עלויות.
אם החברה יש לה עלויות רבות מ 100 סיבות שונות החברה חייבת לגבות את זה מהלקוח.
מי שלא רוצה לא חייב לקנות.
הדברים מוצגים מראש.
זה כמו שאתה יכול לקנות בסופר ליד הבית ויכול לקנות באושר עד.
אם תרצה אשמח להסביר לך בפרטי..

• הוסף לסימניות
הדברים מוצגים מראש.
מבין גם בלי הפרטי.
היה חשוב לי שאחרים גם יבינו.
אם הם רוצים לבריאות, רק שיכינו את עצמם ל-3 השנים הבאות.

• הוסף לסימניות
מה יקרה אם תתעלמי מהדרן ותקני סים לבד?? הרי החסימה היא במכשיר..
מקסימום לא יהיה לך שירות, ואת זה בכל מקרה אין בהדרן..

• הוסף לסימניות
אני משתמש במכשיר שלהם (הדגם היקר) כבר שלוש שנים מרוצה מכל רגע

• הוסף לסימניות
לבעלי אמרו שהם חוסמים את המכשיר:mad:
למה לכעוס, יש תשובות להכל:
הדברים מוצגים מראש.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה ברור, שילמו על המכשיר מחיר מופקע, כמו גם על השירות, עכשיו רק תשחררו את המכשיר לנפשי...
לשחר למה? ללא כשר ?
לתת לך שירות ללא תשלום? תסביר!?

• הוסף לסימניות
לשחר למה? ללא כשר ?
לתת לך שירות ללא תשלום? תסביר!?
כמה שאתה צודק.
ובדיוק לכן, מי שרוכש - צריך לדעת זאת...
חתונה קטולית זו מילה עדינה.
(לא אליך מופנות טענותי, כפי שכבר ציינתי, אני יודע שאתה רק סוכן נאמן).

• הוסף לסימניות
לבעלי אמרו שהם חוסמים את המכשיר:mad:
לא נראה שיש להם אפשרות חוקית לחסום.. מקסימום להוריד את החסימה שלהם שזה בלתי אפשרי.. פשוט בחוזה ה'חסימה' היא לשלוש שנים ולא המכשיר.. אז באיזה טענה הם יחסמו מכשיר ששילמתי עליו במיטב כספי???????

• הוסף לסימניות
תכל'ס, קיבלתי ממישהו וייז בלבד של הדרן ללא סים, יש אפשרות כלשהיא להכניס סים לא דרך הדרן, או לחילופין סים מהדרן אבל בלי התחייבות לשנים קדימה??

• הוסף לסימניות
תכל'ס, קיבלתי ממישהו וייז בלבד של הדרן ללא סים, יש אפשרות כלשהיא להכניס סים לא דרך הדרן, או לחילופין סים מהדרן אבל בלי התחייבות לשנים קדימה??
קיבלת??
באמת אין מה לעשות עם המכשיר אחרי שלוש שנים?!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה