www.dhn.co
אגב לידיעתך גם הסים בדרך המלך פרוץ לגמריאם אתה שאול איתי מניסיון אל תיגע במכשיר ותקנה סים פרוץ רק לוויז...
אני היום משתמש עם חברת דרך המלך אין יותר טוב מזה
כמעט אותו מחיר כמו הטרף...
![]()
דרך המלך - וויז כשר | מכשיר וויז | ז'בוטינסקי 121, בני ברק, Israel
דרך המלך- וויז כשר, מכשיר לוויז של בני התורה, נטו וויז ללא אפשרויות נוספות, ללא פירצות, הכי בטוח למשפחה שלך! צוות המהנדסים של דרך המלך, מנטר באופן תמידי התפתחויות ושדרוגים במערכות האנדרואיד, והאפליקציות, ופועל להגנה מלאה על המכשיר שלכם. בדרך המלך תקבלו מכשיר איכותי במחיר משתלםwww.dhn.co
אגב לידיעתך גם הסים בדרך המלך פרוץ
בהחלט שכן!!!ממש לא
בוודאי - כל עוד לא היו תקלות מיוחדות, והסים והמכשיר כמו שקנו אותם - בלי החלפות ובלי נפילות - אז זה חסום....בדקנו זאת עם כמה שיש להם את זה...
ממש ממש כן השבוע בדקתי את זה ב3 מכשירים שונים של דרך המלךממש לא
בדקנו זאת עם כמה שיש להם את זה...
דרך המלך חוסמת רק את הסים!
???????????זה סים פרוץ לגמרי ורק המכשיר חסום
בטוח ב250% אני מתעסק עם מערכות מולטימדיה לרכב ואני השתמשתי עם זה כבר כמה פעמים אצל לקוחות???????????
@שלמה ברנד - אתה בטוח בדבריך? למיטב זכרוני זה הפוך...
אבל זה ממש ממש לא משנה - זה בהחלט ברמה כשרותית לא תקינה!!!
אני לא יודע מה אתה מדבר אני מכיר 30 אנשים שיש להם את ה זה במשפחה ובכוללבהחלט שכן!!!
כלומר - בכדי לחסום מכשיר הרמטי, צריך חסימה גם על הסים וגם על המכשיר - וזה קיים רק בהדרן !!!!!!!!
אם אתה רוצה מכשיר אמין ברמה הכשרותית - זה רק זה!!!
דרך המלך חוסמת רק את הסים! וכבר היו מקרים בעבר שנפלו להם החסימות וכל המכשירים שלהם נפתחו להכול - כולל הכול.....
בוודאי - כל עוד לא היו תקלות מיוחדות, והסים והמכשיר כמו שקנו אותם - בלי החלפות ובלי נפילות - אז זה חסום....
לא כתבתי שהמכשיר פרוץ את זה לא ניסיתיאני לא יודע מה אתה מדבר אני מכיר 30 אנשים שיש להם את ה זה במשפחה ובכולל
לי אישית יש את זה שנה ואני לא יודע מה את המדבר ושאלתי אותם וגם הם לא יודעים..
ומי שמנה לפרוץ תמיד ימצא את הדרך..
גם לטלפון הכשר פיקוד העורף שלח הודעות בזמנו אך אף אחת לו אומר שלטלפונים הכשרים יש הודעות..
גם כן מחיר מעולה ומכשיר פצצה
אני לא מכיר את הדרן יוכל להיות שהוא טוב אך לא נראה לי בעיין לכתוב על חברה שהמון מהציבור החרדי לקוחות שלהם שהמכשיר פרוץ...
אם יש לך נטפרי כמו בטאבלט, ולא ניסתי אבל מסתבר במולטימדיה גם אפשר, זה הכי מוגןוזה קיים רק בהדרן !!!!!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //