דרוש מידע וייז

• הוסף לסימניות
רציתי לשמוע חוות דעת עדכניים להיום על מכשירי וויז...
מאיזה חנות לקנות??(הדרן ,דרך המלך וכו')מחיר, איכות, ושירות.
או אולי לקנות מכשיר ולחסום אותו רק לוויז.
אשמח לשמוע מביני דבר.
תודה.

• הוסף לסימניות
צריך לדעת שבוויז יש מכשול גדול של הוצאת השים וכו' ואין המקום להאריך
בוויז של יוסי תקשורת יש אפשרות לבקש חסימה גם על הסים

• הוסף לסימניות
לא שייך לקליטה
רציתי לשמוע חוות דעת עדכניים להיום על מכשירי וויז...
מאיזה חנות לקנות??(הדרן ,דרך המלך וכו')מחיר, איכות, ושירות.
או אולי לקנות מכשיר ולחסום אותו רק לוויז.
אשמח לשמוע מביני דבר.
תודה.
מה שאני ראיתי בחברה מסויימת שלא אפרט - שהחסימה לא מתחילה וכל ילד שקצת משחק מצליח לפתוח (נכון ללפני כמה חודשים אולי השתנו דברים מאז)
להדרן ככל הידוע לי הכשרות טובה

• הוסף לסימניות
לשים לב לכל מי שרוצה להצטרף להדרן צריך לחשוב ע"ז 3 פעמים
למה?

כי אני עשיתי שם תוכנית ל-36 חודשים והיום רציתי להתנתק מהם ולא יכולתי להתנתק כי הם אמרו לי שמתי שעשיתי את התוכנית זה לא שעשיתי תוכנית ב-x לחודש אלא שלימתי להם הכל מראש בתשלומים וכך יוצא שאפילו שאין לי שימוש במכשיר אני צריך להמשיך לשלם מידי חודש על התוכנית
אז לכל מי שרוצה להצטרף להדרן שיחשוב ע"ז טוב טוב כי יכול להיות שעוד שנה וחצי לא תצטרך את התוכנית או לחילופין חברה מתחרה תציע לך שירות או מחיר יותר טוב ולא תוכל להתנתק מהם

• הוסף לסימניות
אני משתמש במכשיר סמסונג המשודרג של דרך המלך כבר יותר משנה וחצי.
מרוצה מאוד, היה לי פעם אחת תקלה וענו לי מיידית איך לסדר אותה.

אבל גם שם גבו לי 720 ש"ח בחלוקה ל 36 תשלומים (20 לחודש) וכמו שעשו ל @יוני אישזב בהדרן-
לשים לב לכל מי שרוצה להצטרף להדרן צריך לחשוב ע"ז 3 פעמים
למה?

כי אני עשיתי שם תוכנית ל-36 חודשים והיום רציתי להתנתק מהם ולא יכולתי להתנתק כי הם אמרו לי שמתי שעשיתי את התוכנית זה לא שעשיתי תוכנית ב-x לחודש אלא שלימתי להם הכל מראש בתשלומים וכך יוצא שאפילו שאין לי שימוש במכשיר אני צריך להמשיך לשלם מידי חודש על התוכנית

• הוסף לסימניות
מה שאני ראיתי בחברה מסויימת שלא אפרט - שהחסימה לא מתחילה וכל ילד שקצת משחק מצליח לפתוח (נכון ללפני כמה חודשים אולי השתנו דברים מאז)
להדרן ככל הידוע לי הכשרות טובה
נראה לי שלתועלת הציבור כדאי כן לפרט מי החברה - אחר שאלת רב כמובן.

• הוסף לסימניות
נראה לי שלתועלת הציבור כדאי כן לפרט מי החברה - אחר שאלת רב כמובן.
אני לא רוצה לפגוע באף אחד
כתבתי את זה כדי שמי שקונה שישים לב
את מי לשאול ומה לשאול ולא להסתכל רק על חותמת
ושידעו שמסתובבים בתוכנו הרבה מכשירים שנראים כשרים ואפילו בעל המכשיר לא יודע שהאינטרנט שם פרוץ לחלוטין (רק הילדים שלו יודעים)

• הוסף לסימניות
@אליה גרפיקה ומחשוב מאחר ויש לי גמ"ח למכשירי וויז אודה לך אם תעדכן אותי במייל, כדאי שאדע להזהר ולא להכשיל אנשים.

af753010אין לכתוב כתובת מייל
להחליף שטרודל בסולמית

• הוסף לסימניות
@אליה גרפיקה ומחשוב מאחר ויש לי גמ"ח למכשירי וויז אודה לך אם תעדכן אותי במייל, כדאי שאדע להזהר ולא להכשיל אנשים.

af753010אין לכתוב כתובת מייל
להחליף שטרודל בסולמית
המלצתי שתפנה למישהו שמבין עם כל המכשירים
שיבדוק את כולם
על הצד שרק ה'כמה מכשירים' שאני בדקתי הם הבעיה ולא כל החברה אני לא רוצה להוציא ש"ר

• הוסף לסימניות
מבחינת הכשרות של המכשיר, אין מתחרים להדרן, - ואני יודע את זה באופן אישי כי אני משווק מכשירי וויז של כמה חברות, החסימה שלהם היא הטובה ביותר ומתעדכנת מיידית על כל שינוי בוויז, לדוג' בוויז מוסיפים תמונה כלשהי היא מייד נחסמת, מה שאין כן בחברות אחרות שהם לא יכולים לחסום ולסנן בתוך האפליקצייה עצמה,

כמו''כ יש מבצע בהדרן, על התשלום החודשי 14 ש''ח כולל סים וסינון. כך שזה יוצא הכי זול

• הוסף לסימניות
כמו''כ יש מבצע בהדרן, על התשלום החודשי 14 ש''ח כולל סים וסינון. כך שזה יוצא הכי זול
בררתי שבוע שעבר אמרו לי 26
ובלי קשר המכשירים שלהם יקרים להחריד.

שאלה לי לכמה שימושים בוויז מספיק 1 ג'יגה של גלישה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת