כללי וייעוץ לכרטיס ביקור שלי

• הוסף לסימניות
כבר שאלתי על זה פעם, בקשר לעיצוב אני סגורה.
רציתי להוסיף בצד האחורי משפט שישדר אותי

הרעיון הוא חכמה שמסייעת ללקוח להגיע ביחד לתוצאה מדויקת

יש לי כמה רעיונות:
1) חושבים חכם היום, שתצליחו מחר
2) מסתכלים לעתיד בעינים, ומעצבים חכם.
3) החשיבה שלנו, ההצלחה שלך

תודה רבה למייעצים, כל הערה והארה תתקבל בברכה!

קבצים מצורפים

• O7MP481.jpg
    KB 750.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
עיצובית - לא נראה שחסר שם משפט. זה מושלם ככה..
אבל אם כן,
אז המשפט האחרון לדעתי מביע הכי, אבל הוא בנאלי קצת ונדוש כזה אז לא הייתי הולכת עליו..
אם כבר על 2. רק בשינוי קטן: מסתכלים לעתיד בעיניים. מעצבים חכם.

• הוסף לסימניות
אני גם הכי אהבתי את 2
משפט שילווה אותי בכל השפה המיתוגית
למשל בשקית זה נראה לכם מתאים?

קבצים מצורפים

• שקית.JPG
    KB 39.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
מתוק!
(נראה לי את 'מסתכלים לעתיד' צריך באותה שורה, לא מהצד הטיפוגרפי כמו מצד רצף הקריאות..)

מיתוג מוציא עיניים:)

• הוסף לסימניות
מוסיף?
גורע?

מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• 3.JPG
    KB 26.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אישית אהבתי יותר בלי,
למרות שאני לא חושבת שזה גורע, זה נראה טוב..

• הוסף לסימניות
לפי השפה העברית נראה לי כותבים עיניים
הצלחות!!

• הוסף לסימניות
חברי פרוג!!

אני רוצה להדפיס כבר ולהיות סגורה על זה

אפשר עוד חוות דעת? פליזזז

• הוסף לסימניות
זה מיוחד ונפלא, ישר להדפסה.
בקטנה, במלל אתם מחפשים לעשות פרסום לעסק שלכם. הבסיס של פרסום הוא התועלת (בדגש על תועלת רגשית) והרווח ללקוח ופחות השתבחות עצמית (לא בקטע של לפגוע, אלא בקטע המקצועי).

• הוסף לסימניות
ועוד הערה קטנה, הייתי מוריד את שיווק וקופירייטינג, השורה המלאה הזו עושה רושם של כלבויניק. גם אין כ"כ הבדל בין פרסום לשיווק וקופירייטינג.

• הוסף לסימניות
הי אסתי,
זה מקסים.

לדעתי יותר טוב בלי המשפט.
הוא חמוד אבל ארוך לטעמי.
וכן-
מדבר על תכונה ולא על תועלת.

• הוסף לסימניות
לא מאוד חזקה בכללים, אבל בלי המשפט הכרטיס נראה נקי יותר.
תשקלי להשאיר על השקית, שם זה מוסיף מאוד, ולהשמיט בכרטיס.

• הוסף לסימניות
מדהים!!
אולי זה נהיה פחות שיווי משקל, קצת יותר מדי עמוס בשמאל, אולי תזיזי גם את העיניים וגם את הכיתוב קצת לימין, אבל זה מיוחד גם ככה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה