- הוסף לסימניות
הרעיון יפה.נכתב ע"י גינגית;643160:מה דעתכם על המצורף?
אני מאד חלשה בתחום הזה
ואשמח לעזרה.
זה מורכב מהאות t והאות ת
נכתב ע"י ariels;643224:נוסטלגיה...
אחד התרגילים הראשונים שקיבלתי במסגרת לימודי טיפוגרפיה היה ליצור לוגו שמורכב מראשי התיבות שלי, זה היה תרגיל מרתק, נערך ללא מחשב (המרצה נתן לנו להעתיק את האותיות בעפרון מדפים מצולמים) - לא בגלל שלא היו מחשבים, אלא בגלל שהתחלנו ללמוד קודם כל פונטים, כנראה כדי "להרגיש" אותם, והעתקנו במשך כמה וכמה שיעורים את הכל עם נייר פרגמנט
נכתב ע"י גינגית;643488:כל כך משעממות האותיות האלה....
אין לי רעיון בכלל מה אפשר לעשות איתן נורמלי
נכתב ע"י eden7115;643492:תנסי שהT תהיה קצת יותר גדולה ותשמש כשמיכה ל-ת' אבל עם טיפה מרחק ממנה ...
נכתב ע"י גינגית;643502:בא לי על תלת מימד.
נכתב ע"י naamah;643268:אכן נוסטלגיה... גם אנחנו העתקנו עם פרגמנטים...
(לנו בשנה הראשונה לא הרשו לגעת במחשב בכלל, מלבד בשיעורים של לימודי תוכנות)
איפה למדת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים