כללי וייעוץ. תחילתו של לוגו

• הוסף לסימניות
התחלתי לעשות לעצמי לוגו... יש לי עוד כמה רעיונות רק שהם עדיין בניסיון ביצוע...

אשמח לתגובתכם על הלוגו הנוכחי...- אשמח עוד יותר לביקורות שיוכלו לקדם אותי , כלומר שיחד עם הביקורת אשמח לעצה איך לשנות ולא רק מה אלא גם למה... ( הגזמתי בבקשה;) )

אני גם צריכה סלוגן. בהתחלה רציתי- הברקה בעיצוב אבל נראה לי שיש מישהו כאן כזה.. לא?
או "דהן גרפיקה- בשביל שזה יראה.." אבל אין לי כרגע משהו ברור.. אשמח ליעוצכם גם בזה.

קבצים מצורפים

• ירוק סגול.jpg
    KB 654.2 · צפיות: 11
  • נוווו.jpg
    KB 638.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
משום מה הקבצים לא עולים...

קבצים מצורפים

• נוווו.jpg
    KB 638.3 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
הרעיון יפה מאוד מאוד אם כי הוא לא הברקה מיוחדת הוא די מוכר
סיעור מוחות כל הקונספט שלהם הוא סביב הנורה וכולם מכירים את זה.
וכמו שאמרת גם הברקה בפרסום משתמש בזה.

לגבי הלוגו אם את כותבת דנה גרפיק בשתי צבעים אין צורך לרווח בין המילים

• הוסף לסימניות
למישהו יש רעיון למה?

• הוסף לסימניות
הצבעים זורחים מאוד.
את עובדת נכון. אבל צריכה לעבד את זה עוד,
לנסות, כיוונים נוספים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;822138:
הרעיון יפה מאוד מאוד אם כי הוא לא הברקה מיוחדת הוא די מוכר
סיעור מוחות כל הקונספט שלהם הוא סביב הנורה וכולם מכירים את זה.
וכמו שאמרת גם הברקה בפרסום משתמש בזה.

לגבי הלוגו אם את כותבת דנה גרפיק בשתי צבעים אין צורך לרווח בין המילים
דרך אגב איך את רואה את הקבצים לי זה מראה שכביכול הם לא עולים...
?
נכון... מסכימה מאה אחוז .. אבל יש כ"כ הרבה דברים שיכולים להזכיר אחד את השני ברעיון בלוגואים .. לא ניסיתי להמציא את הגלגל רק ליצור משהו עם השם שלי... שיכול להתאים איכשהו לגרפיקה.. הרעיון מוכר הביצוע שונה.. מה גם שעם כל הכבוד לסיעור מוחות והברקה בפרסום כל אחד מאיתנו עם קהל אחר...וסיעור מוחות הוא בית ספר ללימוד גרפיקה והרעיון שלהם מביע הרבה יותר ממנורה...

לכן אני עובדת על עוד רעיונות רק שכרגע זה היה הכי קל.. ובכל זאת אשמח לתגובה על הביצוע ..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י contrast;822145:
הצבעים זורחים מאוד.
את עובדת נכון. אבל צריכה לעבד את זה עוד,
לנסות, כיוונים נוספים.

לעבד את מה.. אשמח אם תפרטי שאוכל לדעת במה להתמקד..?
ומה הכוונה כיוונים אחרים.. לגמרי להחליף?

• הוסף לסימניות
עד שאמרת לא הבנתי שבסיס הנורה הוא הD.
הG ברורה לגמרי.
אולי "תשכיבי" את הנורה?
את יכולה להמשיך אותה מהD המקורית בשם שלך.
כלומר, להגדיל קצת את הD וממנה יצא הG.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dahan;822149:
?
נכון... מסכימה מאה אחוז .. אבל יש כ"כ הרבה דברים שיכולים להזכיר אחד את השני ברעיון בלוגואים .. לא ניסיתי להמציא את הגלגל רק ליצור משהו עם השם שלי... שיכול להתאים איכשהו לגרפיקה.. הרעיון מוכר הביצוע שונה.. מה גם שעם כל הכבוד לסיעור מוחות והברקה בפרסום כל אחד מאיתנו עם קהל אחר...וסיעור מוחות הוא בית ספר ללימוד גרפיקה והרעיון שלהם מביע הרבה יותר ממנורה...

לכן אני עובדת על עוד רעיונות רק שכרגע זה היה הכי קל.. ובכל זאת אשמח לתגובה על הביצוע ..

כשמדובר במיתוג שלך
את אמורה להשקיע בו את כל הכוחות והמרץ
לא מה שיוצא אני מרוצה מה שהכי קל אותו נעשה....
אוי ואבוי
נו נו נו:):(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;822200:
כשמדובר במיתוג שלך
את אמורה להשקיע בו את כל הכוחות והמרץ
לא מה שיוצא אני מרוצה מה שהכי קל אותו נעשה....
אוי ואבוי
נו נו נו:):(

נכון.. נחתה עלי עצלות.. אשנס מותנים אח"כ... נראה אם יהיה רעיון מוצלח יותר כרגע.. עד אז.. אני נשארת עם זה...
ואשמח ליעוץ לגבייו

• הוסף לסימניות
למרות שרעיון המנורה הוא די נפוץ, אפשר עדיין לשחק איתו כך שיתאים יותר לענין.
הייתי לוקח את המנורה ונותן לה צורה של האות ד' בכתב יד, להזכיר את "דהן", והופך את ה"אור" למשהו מופשט יותר.
משהו כזה:

קבצים מצורפים

• Graphic1.jpg
    KB 29.3 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י dahan;822149:
?

אני מתנצל על ההקפצה...

במקרה שמתי לב שדיברו פה עלי, בדיוק בשבוע שהייתי בחו"ל.

ראשון: הלוגו 'שלי' מזעזע! ככה לדעתי... ולא יצא לי לשפץ אותו מאז שעשיתי אותו, וכמאמר: הנסדלר תמיד הולך יחף... המון העירו לי שכדי לי לשפץ אותו, אבל בינתיים לא הגיע הדקה הנכונה... ואני מקווה שילד יום... :rolleyes:

כבר עשיתי עשרות לוגואים ללקוחות, אבל לשפץ את שלי? מי ישלם לי על זה?? :confused:

ובקשר ללוגו שלך... תמשיכי עם כל העוצמה ולשרת את הקהל שלך ;) וכדי לעצב אותו עד שזה יהיה מושלם, כדי שלא יקרה מה שקרה לי...

בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
הלוגו שלך היה נראה לי לפני הנורה - עקבות.
לדעתי, קחי, ותפרצי עם זה החוצה.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
{ראשון: הלוגו 'שלי' מזעזע! ככה לדעתי... ולא יצא לי לשפץ אותו מאז שעשיתי אותו, וכמאמר: הנסדלר תמיד הולך יחף... המון העירו לי שכדי לי לשפץ אותו, אבל בינתיים לא הגיע הדקה הנכונה... ואני מקווה שילד יום... :rolleyes:{

קודם כל תודה על התגובה... וגם על ההקפצה בנתיים זה שוכב לו במגירת ה"יש לבצע" אז הועלת רבות שהקפצת

דבר שני האמת שההשארה ללוגו לא הגיעה ממך דווקא.. וגם לא מסיעור מוחות...

אבל אין ספק שכדאי להשקיע יותר בלוגו

• הוסף לסימניות
הלוגו הזהב על השחור הוא מדהים לדעתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה