ויכוח עם לקוחה: מהי עגלת אחים?

• פותח הנושא ON
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לקוחה בקשה ממני מודעה פשוטה על מכירת עגלת אחים, היא אמרה שיש לה אפשרות להשיג תמונה, אבל אם אני יכולה להוריד לה מהאינטרנט עדיף לה כי זה כרוך במאמץ עבורה. הורדתי מאתר החברה את התמונה שהיתה שם בקטגוריה עגלות תאומים, (לא היה כתוב עגלות אחים) אחרי ההדפסה התקשרה הלקוחה לצעוק שהעגלה שהיא מוכרת היא עגלה שמושב אחד מתחת לשני ולא ליד.
שאלתי אליכם: האם זה נכון שעגלת אחים היא אך ורק עגלה שאחד מתחת לשני? לדעתכם, אני צריכה לפטור אותה מתשלום כפי דרישתה?

בבקשה תענו, תשובתכם חשובה לי.

• הוסף לסימניות
לדעתי היא היתה צריכה לצרף למילים: "פרסומת של עגלת נכים" - להוסיף: זוהי עגלה שמושב אחד מתמחת לשני, ואם לא הוסיפה ..

• הוסף לסימניות
לא הבנתי. היא לא ראתה סקיצה של המודעה לפני הפרסום?

אם לא, לכאורה הצגת מוצר שהיא לא מוכרת ממילא המודעה שלה לא אפקטיבית...

• הוסף לסימניות
אני מבינה את הלקוחה: אם הייתה מעוניינת בפרסום "עגלת תאומים" זו התמונה המתאימה. אך כשהתבטאה בהדגשה :"עגלת אחים" התמונה הזו לא משרתת את מטרת הפרסום, אלא מרחיקה.

• הוסף לסימניות
בכל זאת, העגלה לא מופיעה באתר החברה, האם אתם הייתם מבינים שהכוונה לעגלה אחרת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ON;577573:
אה. היא ביקשה שתורידי תמונה מהאתר שלה?
אז מה היא רוצה, לפרסם את מה שאין לה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ON;577573:

אני הייתי שואלת אותה קודם מה זה, כי אם היא לא השתמשה במושג המקובל, דהיינו עגלת תאומים, אלא אמרה עגלת אחים, אז כנראה היא מתכוונת למשהו אחר.
אני לא צודקת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;577576:
אה. היא ביקשה שתורידי תמונה מהאתר שלה?
אז מה היא רוצה, לפרסם את מה שאין לה?

הלקוחה היא אישה שזכתה בעגלה ורוצה למוכרה, אני הורדתי מאתר החברה שייצרה את העגלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ON;577582:
הלקוחה היא אישה שזכתה בעגלה ורוצה למוכרה, אני הורדתי מאתר החברה שייצרה את העגלה.
אם לא מצאת באתר את תמונת העגלה הנחוצה, היית צריכה לבקש ממנה את תמונת העגלה הספציפית שהיא רוצה למכור, אחרת מה הועלנו?

• הוסף לסימניות
הכי נכון לעשות- זה ללכת לשאול רב.

• הוסף לסימניות
יש פה בעייתיות מסויימת. אם נבוא ונגיד לך עכשיו שהיית צריכה לתת לה הגהה, נהיה סתם קרציות...
בכל אופן, כפי שהדברים התנהלו ביניכן אין לך טיעון חזק וחד משמעי נגדה. לדעתי, נסינה להגיע לפשרה.

• הוסף לסימניות
אם היא ויתרה על הגהה
ולא תיארה לך מה את אמורה להוריד מהאתר (בתיאור מושלם)
בעיה שלה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה