וילה/ צימר 14 איש בצפון

• הוסף לסימניות
מחפשים וילה או צימר מומלץ ל-14 איש בצפון עדיף עם בריכה במחירים סבירים לאמצ"ש
נשמח לקבל המלצות!!

• הוסף לסימניות
אחוזת נתנאל ביבניאל, מקום מקסים! שירות מדהים!!!!!!!
היינו שם שנתיים ונהננו מאד!!!!!!

• הוסף לסימניות
תודה את זוכרת בערך פלוס מינוס כמה המחיר? (אזור 1500 או 3000?)
תודה רבה אשמח לעוד המלצות ואם יש גם תמונות או הפניה למקום שניתן לראות תמונות.

• הוסף לסימניות
בחיספין
היינו שנה שעברה
מדובר בבית גדול ומרווח (180 מ"ר במפלס אחד), חדש (בן שנתיים ורבע), עם חצר מטופחת עם דשא ובמיקום מעולה. אמנם אין בריכה פרטית אבל הם ממוקמים במרחק 2 דק' מהבריכה של היישוב (בריכה גדולה ויפה ונפרדת)
נעמה ואופיר בן-אילוז: 04-6600567

אה. ושנה שעברה זה עלה לנו 1300 ש"ח ללילה

• הוסף לסימניות
תמונות אין לי (אני חסומה)
אבל כל התמונות שתראי באתרים של הצימרים למינהם אמינות המקום נראה ממש כמו בתמונות!
לגבי המחיר אין לי מושג אבל הוא דיי גמיש ונחמד. אפשר להסתדר איתו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אדל;807928:
בחיספין
היינו שנה שעברה
מדובר בבית גדול ומרווח (180 מ"ר במפלס אחד), חדש (בן שנתיים ורבע), עם חצר מטופחת עם דשא ובמיקום מעולה. אמנם אין בריכה פרטית אבל הם ממוקמים במרחק 2 דק' מהבריכה של היישוב (בריכה גדולה ויפה ונפרדת)
נעמה ואופיר בן-אילוז: 04-6600567

אה. ושנה שעברה זה עלה לנו 1300 ש"ח ללילה

יש לשם תחבורה ציבורית?

• הוסף לסימניות
כן
קו 966
פעמיים ביום
תבררי באגד את השעות
(נדמה לי ב7:00 בבוקר ו16:00 בצהריים)
הנסיעה ארוכה כיון שהוא עובר דרך הרבה ישובים בגולן

• הוסף לסימניות
עוד רעיונות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה