דרוש מידע וילון לפינת אוכל במטבח

• הוסף לסימניות
יש לי חלון ענק במטבח (4 מטר) ששם ממוקם השולחן אוכל
האם יכול להץאים שם וילון רגיל?
מרגיש לי לא פרקטי שהכל יתמלא בטביעות ידיים ושפריצים של קטשופ.
הבעיה בצלון:
א. אין אפשרות להשיג במידה כ"כ גדולה
ב. לחלק לכמה יחידות זה לא יהיה סגירה הרמטית מספיק בין הוילונות
ג. יש לי עוד סיבות למה לא

אשמח לייעוץ

• הוסף לסימניות
יש לי חלון ענק במטבח (4 מטר) ששם ממוקם השולחן אוכל
האם יכול להץאים שם וילון רגיל?
מרגיש לי לא פרקטי שהכל יתמלא בטביעות ידיים ושפריצים של קטשופ.
הבעיה בצלון:
א. אין אפשרות להשיג במידה כ"כ גדולה
ב. לחלק לכמה יחידות זה לא יהיה סגירה הרמטית מספיק בין הוילונות
ג. יש לי עוד סיבות למה לא

אשמח לייעוץ
צלון לא יתמלא בשפריצים של קטשופ?

• הוסף לסימניות
לדעתי את צריכה וילון מבד כביס,
לי יש וילון מבד קנבס, כל תקופה זה נכנס למכונת הכביסה ויוצא חדש.

(תפרתי לבד)

• הוסף לסימניות
לדעתי את צריכה וילון מבד כביס,
לי יש וילון מבד קנבס, כל תקופה זה נכנס למכונת הכביסה ויוצא חדש.

(תפרתי לבד)
תודה רבה!
אשמח לשמוע מבחינת מראה זה נשמע לכם מתאים לפינת אוכל?
וילון ולא צלון?

• הוסף לסימניות
עבר היה לי צלון, היה מאד קשה לנקות,
נמאס לי והחלפתי לוילון בד

• הוסף לסימניות
אצלנו יש גם כן חלון גדול בפינת אוכל, בלי תריס, הייתי חייבת משהו שיתן הצללה מהשמש גם.
קנינו וילון זברה מהמם, אם את רוצה אשתדל לשלוח תמוננ מחר בבוקר..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה