- הוסף לסימניות
על כזה וילון הוא כתב לי להוסיף 256 דולר...מושלם!!!! תודה על השיתוף!
תיהני ממנו![]()
על כזה וילון הוא כתב לי להוסיף 256 דולר...מושלם!!!! תודה על השיתוף!
תיהני ממנו![]()
מה ז"א להוסיף? מה שכתוב זה מה שאת משלמתעל כזה וילון הוא כתב לי להוסיף 256 דולר...
מה ז"א להוסיף? מה שכתוב זה מה שאת משלמת
מוט בכל מקרה זו נפילה לא אחידה. לא ממליצה.@פנינה ריימונד
שאלתי איזו מעצבת לגבי הוילון על המסילה, זה לא טוב לי לסלון כי כבר יש לי קרניז
אז החלטתי על מוט
צריך לדעת מאיפה...אז לגבי הגובה, יהיה טוב 250 אם הגובה של הסלון שלי הוא 257?
כי מוט זה לא ממש מהתקרה
אין את המידה הזאת לבחירה בעמוד המוצר?
אם תכתבי את שם החנות יש מצב למצוא אותוהלינק של הוילון כבר לא זמין לצערי,
כבר קנית? תמיד אפשר ללחוץ על קישור כלשהו שיצרתי בעבר ומשם לעגלה@פנינה ריימונד
אפשר ק.ש לזה?:
![]()
Moderne Deko-Leinen-Look, solides Zuhause, weiß, durchsichtig, europäischer Stil, Fenstervorhänge, Öse, S-Welle, für Wohnzimmer, Schlafzimmer - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
לא קניתי, מחכה לקישור שלך לזה וגם לזה:כבר קנית? תמיד אפשר ללחוץ על קישור כלשהו שיצרתי בעבר ומשם לעגלהכרגע יש לי בחתימה קישור לעמוד המבצעים
תודה על הרצון!
מעריכהלא קניתי, מחכה לקישור שלך לזה וגם לזה:
קבלת?אם תכתבי את שם החנות יש מצב למצוא אותו
גם צילומסך יעזור![]()
לא... עינייך הרואותקבלת?
מהמם! איזו שיטת תלייה בחרת?זה הוילון:
![]()
Moderne Deko-Leinen-Look, solides Zuhause, weiß, durchsichtig, europäischer Stil, Fenstervorhänge, Öse, S-Welle, für Wohnzimmer, Schlafzimmer - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
זה איך שיצא
צפה בקובץ המצורף 1978381
multiמהמם! איזו שיטת תלייה בחרת?
להגדלת החדר ומראה יותר מודרני ונקי- ממליצה לך לכל הקיריש לי שאלה ככלית בקשר לוילון בחדר שינה @פנינה ריימונד אשמח לעזרתך וכן לכל מי שמבינה בעניין,
אני רוצה להזמין וילון לחדר שינה מהקישורים המעולים כאן,
יש לי רק שאלה האם לעשות וילון על כל הקיר או רק על האיזור של החלון מה מומלץ?
תודה מראש!!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים