כל וילון ניתן להתקין מהתקרה, יש לי מדריך באתרשלום. אני מחפשת וילון עם חיבור למסילה מהתקרה בלבד. כי החלון עד לתקרה.
מומלץ בכל פההיי,
אשמח לקבלת המלצות לוילון לבן יפה ואיכותי לסלון
(משום מה הקישורים הקימים מביאים לדפים רקים...+)
יש קישור כזה בצבע לא לבן ? אלא יותר שמנת
יש עם חוט?
תמונה שלקוחה שלי שלחהיש מישהי שקנתה וילון בעלי ויכולה לשתף תמונה מהמציאות?
תודה!
איזה וילון זה? אפשר קישור ?תמונה שלקוחה שלי שלחה
זה וילון שהמלצתי עליו למשרד, היא רצתה אותו לחדר שינה...איזה וילון זה? אפשר קישור ?
וילון טול
ק.ש.![]()
Jalousien Stil Transparent Weiß Tüll Vorhänge Für Wohnzimmer Gestreiften Vertikalen Schleier Mode Sheer Vorhang Wohnkultur Benutzerdefinierte Größe - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
שייך לאיזה קישור?תמונה שלקוחה שלי שלחה
צפה בקובץ המצורף 1895492
הוספתי.שייך לאיזה קישור?
מומלץ בכל פה
שיווקי![]()
Asazal Weißer Tüll, hochwertiges dickes Garn, luxuriöse Chiffon-Fenstervorhänge für Schlafzimmer, Villa, undurchsichtige Vorhänge, Wohnzimmer-Dekoration - AliExpress 15
לא הבנתי, לא מומלץ לבית?הוספתי.
אני לא ממליצה עליו לבית, יש לו פסים לאורך, זה הרבה יותר מומלץ ויש תמונות אותנטיות בחוות דעת קונים:
לא הבנתי, לא מומלץ לבית?
אז מה מומלץ לבית? (לסלון)
מומלץ בכל פה
שיווקי![]()
Asazal Weißer Tüll, hochwertiges dickes Garn, luxuriöse Chiffon-Fenstervorhänge für Schlafzimmer, Villa, undurchsichtige Vorhänge, Wohnzimmer-Dekoration - AliExpress 15
זה הרבה יותר מומלץ ויש תמונות אותנטיות בחוות דעת קונים:
![]()
![]()
![]()
אהבתי. תודההוספתי.
אני לא ממליצה עליו לבית, יש לו פסים לאורך, זה הרבה יותר מומלץ ויש תמונות אותנטיות בחוות דעת קונים:
אהבתי. תודה
יש אולי משהו טיפהלה יותר שקוף?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //