עזרה וילון מנקסט

• הוסף לסימניות
למישהי יש וילון כזה מנקסט?
קניתי אותו ואני קצת מסתבכת עם ההרכבה.
האם את הלולאות קונים לחוד? איפה?
תודה!

קבצים מצורפים

• 738409.jpg
    738409.jpg
    KB 417.3 · צפיות: 142
  • הוסף לסימניות
אני לא יכולה לעזור,אבל רק שאלה קטנה:
כאחת שמזמינה כבר כמה שנים טובות כל דבר אפשרי מחו"ל, אני באמת רוצה להבין מה היתרון של קניית וילון בנקסט.
המחירים בנקסט באופן כללי לא נמוכים בהרבה מהארץ, וילון זה יותר מבגד בעניין שעדיף למשש ולראות וכו', באיקאה יש וילונות יפייפים ואיכותיים בפחות מ100 שח לחלון סלון ענקי.

איפה היתרון?!

• הוסף לסימניות
את לגמרי צודקת.
אבל כנראה שיש אנשים שקל להם יותר להזמין בנקסט
מאשר להגיע לאיקאה :)

• הוסף לסימניות
הכי פשוט שתשאלי אותם בשרות לקוחות...
ולגבי הזמנה מנקסט, אצלי זה ממש הצלת נפשות!
אין על הסחורה שלהם והיא יחסית ממש זולה...

• הוסף לסימניות
הכי פשוט שתשאלי אותם בשרות לקוחות...
ולגבי הזמנה מנקסט, אצלי זה ממש הצלת נפשות!
אין על הסחורה שלהם והיא יחסית ממש זולה...
שאלתי אותם והם לא ידעו לעזור לי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה