כללי וילון

• הוסף לסימניות
בעבר העלו קובץ זה כוקטורי (אילוס)
אשמח לקבלו שוב
תודה מראש

קבצים מצורפים

• plwm1.jpg
    KB 68.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
זה הפעם השניה(אולי יותר..) שמישהו מעלה את זה... ואני כל פעם מתגרה מחדש...
באילוס' הענתיקה שלי זה לא נפתח... אני רואה דף לבן...
אולי יש למשהו משהו לעשות בנידון???
אשמח מאוד!

• הוסף לסימניות
שמרתי את הקובץ לפורמט CS, אולי זה יעזור.

קבצים מצורפים

• plwm2.ai
    1.4 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אני פותחת את הקובץ
ומציג דף לבן???

יש פתרון?

• הוסף לסימניות
אילוס CS

בבקשה-יש דרך לעזור ,זה מאוד חשוב-(להדפסה בגדול)

• הוסף לסימניות
נתקלתת באותה בעיה-ניסיתי
נפתח דף לבן

• הוסף לסימניות
תנסי ת' פידיאף שצירפתי, באילוס הוא מתפרק

קבצים מצורפים

• plwm1.pdf
    1.4 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
תודה תודה תודה!!!!!
בCS שלי נפתח לי יופי!!!
תודה!

• הוסף לסימניות
ראשית תודה
עדיין דף ריק לבן-גם כשניסיתי לפתוח בפוטושופ (CS) את הקובץ בPDF עדיין דף ריק!

:(:(

• הוסף לסימניות
גם לי נפתח דף לבן חלק לגמרי בפוטושופ CS
יש מה לעשות?
תודה מראש לעוזרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה