וילונות - המלצותיכם

• הוסף לסימניות
יש לנו חלון רחב וגדול מאד בסלון, מהרצפה ועד לתקרה,
לאחרונה התריס שלו נשבר,
ובמקום להשקיע בתריס חדש - חשבנו לקנות וילון רציני מהתקרה, עם שכבה תחתונה אטומה (כזאת שתאטום את מבטי העוברים ושבים, אבל לאו דוקא איטום מוחלט של האור),
כיון שחוץ מבתי מלון, שלא מצאתי שם משהו כלבבי, או סלונות ממש חסידיים, שגם לא בסגנון שלי, לא יצא לי מדי להתקל בבתים עם וילונות -
אני ממש לא יודעת, מה יש היום לשוק להציע, מה הולך ומה כבר לא, איזה פתרונות חדשניים יש, (אבל לא כאלה של 'ניירות', כי אנחנו רוצים וילון ולא תריס בשביל היופי), מה מומלץ, ומה לא, יתרונות וחסרונות,
וגם... איפה קונים (עדיף באיזור ירושלים).
אודה להמלצותיכם!

• הוסף לסימניות
יש המון המון מקומות שתופרים וילונות ,
את בוחרת את הבד מתוך מבחר ענק, והם באים מודדים, תופרים ו--תולים
באזור תלפיות אני מצאתי לפחות 5 חנויות, מסתבר שיש יותר..
המחיר נע באזור ה- 1500 ומעלה מעלה

• הוסף לסימניות
אפשר כתובות או טלפונים של חנויות?

• הוסף לסימניות
לאחרונה קנינו וילון כמעט לפי בקשתכם.
והנה התיאור:
מקל + עיטורים משני הצדדים ממתכת ,רינגים, לבן,
בד אטום (חשבנו שיחשיך אבל ההרגשה עכשיו כאילו שאין וילון. כל זה 100 ש"ח.
אני חושבת בכלל שהפטנט לווילון אטום ומאיר זה פשוט הצבע הלבן.
בקניון הדר בתלפיות.

• הוסף לסימניות
השאלה מה קורה מבחינת איטום לקור
אם את מאד מחממת זה יספיק לך

• הוסף לסימניות
יש לנו חלון מאד מורכב- מבחינת הגובה ומיקום, והורדנו בכלל את התריסים....
והלכנו "לוילון שופ" -נשר בצפון,
(
הוילון מורכב מ-3 סוגי בדים: הראשון בד עבה מעליו רשת חורים גדולים ורק אם החלון רחב - אז שמים
עוד וילון מבד עדין חלק ובהיר
את הרשת העליונה תופס חבק יפיהפה]
ושכחתי לציין שזה לא יצא זווווול

קבצים מצורפים

• IMG_2120.jpg
    1.6 MB · צפיות: 36

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה