דרוש מידע וילונות לסלון

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות וילונות לסלון.
אשמח לדעת על מוקומות איכותיים ובמחירים טובים.
אני גרה במרכז

• הוסף לסימניות
וילונייס 0533181518
עשינו, מרוצים מאד.

• הוסף לסימניות
לאחר מחקר/ סקר שעשיתי אשמח להחכים אותך איך זה עובד וכך תדעי טוב יותר במי לבחור.

א. סוג הבד. יש כמה חברות שמספקות בדים לוילונות ולהם מחירים שונים ואיכויות שונות, את צריכה לדעת כמה עולה למטר, ואם זה אותו סוג בד בכמה חנויות, אז את יודעת את הפרשי המחיר בין החנויות. לרוב המחירים של הבדים זהים או כמעט זהים בכל החנויות.

ב. מחיר התפירה למטר. יש מקומות שלוקחים 100 ש"ח ויש ש200 ש"ח וזה לא אומר כלום על איכות התפירה.

ג. עלות ההתקנה והמסילות, יש שלוקחים סכום נוסף על המסילות ויש כאלו שזה כלול במחיר. התקנה תמיד עולה אך גם בזה יש הפרשי מחירים בין המתקינים.

מקווה שהובנתי,
אשמח לענות לך על כל שאלה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לאחר מחקר/ סקר שעשיתי אשמח להחכים אותך איך זה עובד וכך תדעי טוב יותר במי לבחור.

א. סוג הבד. יש כמה חברות שמספקות בדים לוילונות ולהם מחירים שונים ואיכויות שונות, את צריכה לדעת כמה עולה למטר, ואם זה אותו סוג בד בכמה חנויות, אז את יודעת את הפרשי המחיר בין החנויות. לרוב המחירים של הבדים זהים או כמעט זהים בכל החנויות.

ב. מחיר התפירה למטר. יש מקומות שלוקחים 100 ש"ח ויש ש200 ש"ח וזה לא אומר כלום על איכות התפירה.

ג. עלות ההתקנה והמסילות, יש שלוקחים סכום נוסף על המסילות ויש כאלו שזה כלול במחיר. התקנה תמיד עולה אך גם בזה יש הפרשי מחירים בין המתקינים.

מקווה שהובנתי,
אשמח לענות לך על כל שאלה.
בהצלחה!
ואחרי הסקר הגדול
איפה את ממלמצה לעשות?

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד על ברכה מחן הוילונות.
יש לה שפע של סוגי בדים (שהיא מביאה איתה באתר וכמעט אין לה תמונות אבל בפועל היא מגיעה עם 2 מזוודות עמוסות ואלבום תמונות מרשים מאוד) והיא שנים בתחום.

http://chenhvilonot.com/
ברכה: 050-4140965

• הוסף לסימניות
איפה עשית בירושלים?
אני אישית עשיתי אצל "מייסטעט"במאה שערים, וממליצה גם על חנות וילונות שברחוב שטראוס למטה (בתוך החנות בדים ויש כניסה מסביב ישירות לוילונות)
אם את רצינית לעשות וילון אתן לך עוד פרטים.

• הוסף לסימניות
רצינית מאד.
לא דווקא בסלון, אלא גם לחדר שינה ומטבח.
אשמח לקבל פרטים כאן או באישי
@ניהול דירות

• הוסף לסימניות
@ניהול דירות
במיייסטעט תופרים וילונות לסלון או שזה וילונות מוכנים?
ומה ההבדל בין מייסטעט למרכז הבדים שבשטראוס?
תודה רבה מראש.

• הוסף לסימניות
אני קניתי וילון באליאקספרס, שווה הצצה יש שם דברים מאד יפים
תודה על ההצעה
אבל אני חסומה לקניות ברשת

אודה למי שיכול להמליץ על מקום איכותי ואמין בירושלים
וגם על מה צריך לשים לב כשמזמינים וילון לסלון

• הוסף לסימניות
Kings hwy@ לשאלתך:
במייסטעט תופרים וילונות לפי הזמנה ויש מעט וילונות מוכנים פשוטים.
ההבדל בין החנויות זה באיכות הבדים ובמבחר.
לפי מה שאני זוכרת מחיר התפירה בשתיהם זה 100 למטר
ההתקנה במייסטעט זולה יותר,
מבחר בדים גדול יותר בשטראוס, במיסטעט זה נקרא בדים יותר טובים -חברה יותר סטייליסטית.

אני אישית עשיתי שיקול ששווה לי לשלם יותר על בד איכותי ופחות על התקנה.
בשניהם עשה רושם של שרות טוב ואנושי.

מקווה שעניתי לך, ואם יש עוד שאלות, אז... בשמחה

• הוסף לסימניות
@ניהול דירות
בודאי שעזרת לי!
תודה על התשובה המפורטת.

ואת מרוצה מאיכות התפירה?
חשוב לי מאד שגם התפירה עצמה, הגימורים והדיוקים יהיו איכותיים.

ועוד נקודה- אין לי בראש דמיון למה אני רוצה. איפה יש מוכרת שתוכל לכוון אותי מה הולך יפה, מה יוקרתי וכד'?
(מחפשת סגנון אלגנטי ומכובד אבל נקי וחלק, לא כבד וקיטשי.)

• הוסף לסימניות
לגבי איכות התפירה, זה נראה לי הדבר היחיד שלא יכולתי להשוות יען עשיתי רק במקום אחד.
במייסטעט את מדברת עם זו שתופרת בעצמה, ובשטראוס יש להם תופרות (אני משערת שמקבלות לפי שעה).
ועוד נקודה- אין לי בראש דמיון למה אני רוצה. איפה יש מוכרת שתוכל לכוון אותי מה הולך יפה, מה יוקרתי וכד'?
בכל מקום יכוונו אותך, אבל אני מציעה לך להסתכל על תמונות וככה תדעי מה את אוהבת ולמה את מתחברת,
בגדול היום לא אופנתי כותרות למיניהם,

• הוסף לסימניות
לאחר המון בירורים שעשינו
הזמנו אצל יוני אברהמי 0587138811
אדם מיוחד משלנו, עשה עבודה מדויקת ומקצועית, דייקן בזמנים, לקח מחיר ממש לא יקר, לא גובה על ההתקנה.
מרוצים מאד!
IMG_5350.jpeg

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו לכל הבית
אצל אשר חגג - וילונות זה אנחנו
⁦+972 52-589-1114
מרוצים מאוד!
מחיר זול!!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה