דרוש מידע וילונות מאליאקספרס

• פותח הנושא .....
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני רוצה להזמין וילונות לסלון מאליאקספרס. וילון עם 2 שכבות שכבה אחת שמסתירה את השמש ושכבה שניה ליופי.
מצאתי פה המצלות על הוילון הזה. אני צריכה לבחור גודל ועוד פרט נוסף, מה בוחרים בו?
יש לי כמה שאלות:
1. אם החלון שלי רוחבו 2.50 מטר אני צריכה להזמין 2 וילונות של 1.25 או שאני צריכה להזמין כפול? (פעם אמרו לי שאני צריכה לחשב את החלון פי 4 בשביל הכפלים)
2. יש לכם המלצות על וילון מחשיך?
3. מסילות בשביל 2 שכבות זה הולך 2 מסילות או מסילה שיש לה 2 מסילות?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
וילון צריך בין 2 מטר בד לכל מטר חלון, ובוילון איכותי קפלים תפורים על מסילה זה גם 3 מטר בד למטר חלון.
בווילון הצללה או החשכה הוא מטר בד למטר חלון (כשהוא פתוח הוא חלק)
לשים לב בין 100% הצללה (עדיין נכנס אור רק יש צל) ל100% החשכה שבו גם לא עובר אור.
ל 2 שכבות שמים 2 מסילות (5 ס"מ ביניהם אם מדובר במסילות ולא במוט, כלומר שכל הקפלים הם רק על הצד שכלפי פנים החדר, ולא כמו מוט שבו הוא באמצע רוחב הוילון)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה