עדכונים ומבצעים וינדוס 11

• הוסף לסימניות
יש פה מעצבים שעובדים על וינדוס 11
מעניין אותי איך החוויה כמעצב.ת גרפי.ת
תוכנות- ביצועים-הקלות-בעיות?

בואו שתפו את נסיונכם לטובת מעצבי הפורום.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כתוב לי שזה מעודכן
אבל בפועל אני לא מצליחה לגרור בין חלונות משורת המשימות
צריך להגדיר משהו נוסף באפשריות מתקדמות?
ככה זה גם אצלי. צריך פשוט לחכות עד שיתנו גם לך את העדכון הזה, לוקח זמן.

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור? זה ממש סיוט הסיפור הזה שא"א לגרור תמונות בין תוכנות... עכנתי את ווינדוס וכל הזמן בודקת אם יש עדכונים אבל זה לא משנה כלום.

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור? זה ממש סיוט הסיפור הזה שא"א לגרור תמונות בין תוכנות... עכנתי את ווינדוס וכל הזמן בודקת אם יש עדכונים אבל זה לא משנה כלום.
עכשיו ראיתי בגוגל שזה בכלל לא באג. פשוט ככה עשו את הווינדוס החדש וקיבלו הרבה פידבק שלילי על זה.

שווה לחזור לגירסה הקודמת?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עכשיו ראיתי בגוגל שזה בכלל לא באג. פשוט ככה עשו את הווינדוס החדש וקיבלו הרבה פידבק שלילי על זה.

שווה לחזור לגירסה הקודמת?
מעניין.
אבל בעדכון האחרון שעשיתי, כן התאפשר לגרור תמונות בין התוכנות. מה שלא היה קודם.

• הוסף לסימניות
מעניין.
אבל בעדכון האחרון שעשיתי, כן התאפשר לגרור תמונות בין התוכנות. מה שלא היה קודם.
באמת מעניין. את יכולה להגיד לי מההסיטוריית העדכונים מאיזה איתכן זה הסתדר?

• הוסף לסימניות
באמת מעניין. את יכולה להגיד לי מההסיטוריית העדכונים מאיזה איתכן זה הסתדר?
זה מה שמופיע אצלי:
1670491542888.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מנסיון שלי עם ווינדוס 11 עדין כדאי להמתין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה