כתוב לי שזה מעודכן
ככה זה גם אצלי. צריך פשוט לחכות עד שיתנו גם לך את העדכון הזה, לוקח זמן.כתוב לי שזה מעודכן
אבל בפועל אני לא מצליחה לגרור בין חלונות משורת המשימות
צריך להגדיר משהו נוסף באפשריות מתקדמות?
עכשיו ראיתי בגוגל שזה בכלל לא באג. פשוט ככה עשו את הווינדוס החדש וקיבלו הרבה פידבק שלילי על זה.מי יכול לעזור? זה ממש סיוט הסיפור הזה שא"א לגרור תמונות בין תוכנות... עכנתי את ווינדוס וכל הזמן בודקת אם יש עדכונים אבל זה לא משנה כלום.
אם זה בכלל אפשרי...שווה לחזור לגירסה הקודמת?
מעניין.עכשיו ראיתי בגוגל שזה בכלל לא באג. פשוט ככה עשו את הווינדוס החדש וקיבלו הרבה פידבק שלילי על זה.
![]()
Windows 11 Can't Drag And Drop Files To Taskbar, How To Fix - MiniTool
An obvious drawback of Windows 11 users have found is that it doesn’t allow them to drag and drop files directly to the taskbar.www.minitool.com
שווה לחזור לגירסה הקודמת?
באמת מעניין. את יכולה להגיד לי מההסיטוריית העדכונים מאיזה איתכן זה הסתדר?מעניין.
אבל בעדכון האחרון שעשיתי, כן התאפשר לגרור תמונות בין התוכנות. מה שלא היה קודם.
זה מה שמופיע אצלי:באמת מעניין. את יכולה להגיד לי מההסיטוריית העדכונים מאיזה איתכן זה הסתדר?
תודהזה מה שמופיע אצלי:
צפה בקובץ המצורף 1261981
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים