וינדוס 8 איך לא לשדרג

• הוסף לסימניות
יש לי וינדוס7 במחשב אני רוצה להתקין את 8 כמערכת הפעלה נוספת (יש לי 2 כוננים קשיחים) כך שוינדוס 7 יהיה בכונן סי ו-8 יותקן בכונן די.
כשאני מפעיל את קובץ ההתקנה אחרי הפעלת וינדוס 7 הוא נותן לי רק אפשרות שדרוג.
הבנתי איכשהו שאני צריך להפעיל את המחשב כשהתקליטור בפנים ולהפעיל מחדש ואז זה מופעל דרך התקליטור, למעשה זה לא הולך והוא ממשיך כרגיל לוינדוס 7 שלי
הבנתי שצריך לשחק עם הגדרות הבוט,
אבל לבד לא הצלחתי, מישהו יכול לעזור לי, אני מעלה את מסכי הבוט שלי

קבצים מצורפים

• IMG_1638.JPG
    2.1 MB · צפיות: 12
  • IMG_1639.JPG
    2 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
כשמפעילים את המחשב ללחוץ על F12.
לבחור בDVD (זה נבחר להפעלה הנוכחית בלבד).
אח"כ להתקדם עם ההתקנה.
לעשות מותאם אישית
לבחור בדיסק השני.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
באיזה מסך לבחור בDVD הראשון או השני?
כי בשני ניסיתי ולא הלך לי

• הוסף לסימניות
יש כאן שתי נושאים:
א. הפעלת תקליטור ההתקנה
בשביל זה צריך לשנות את סדר הBOOT כדי לגרום לתקליטור "לעלות" ראשון.
זה אפשר לעשות בשתי המסכים שהבאת. במסך הראשון זה הפריט השני והוא כבר מוגדר לDVD. במסך השני (שאם הבנתי הוא הופעל ע"י F11 שפרסומון דיבר עליו) זה הפריט השלישי וENTER.
אבל כאמור זה כבר מסודר לפי התמונה הראשונה.

ב. להתקין על D ולא על C:
זה סוף הודעתו של פרסומון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה