וינ7 64 ביט, לעבודה עם מחשב מתקדם - מתאים?

• הוסף לסימניות
שלום,
ברצוני לקנות מחשב מתקדם, מעבד I7 זכרון 8 ג"ב ודיסק SSD,
נמסר לי שחלונות 7 לא יידע לנצל כראוי את המשאבים של המערכת, ולכן הומלץ על חלונות 10.
מאידך היו שאמרו לי שזה לא ממש ישנה, למשתמש הביתי. [גרפיקה, לא משחקים לא סרטים HD, לא עריכות וידאו].

האם מישהו יכול לעשות קצת סדר באינפורמציה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1717679:
שלום,
ברצוני לקנות מחשב מתקדם, מעבד I7 זכרון 8 ג"ב ודיסק SSD,
נמסר לי שחלונות 7 לא יידע לנצל כראוי את המשאבים של המערכת, ולכן הומלץ על חלונות 10.
מאידך היו שאמרו לי שזה לא ממש ישנה, למשתמש הביתי. [גרפיקה, לא משחקים לא סרטים HD, לא עריכות וידאו].

האם מישהו יכול לעשות קצת סדר באינפורמציה?

מי אמר לך שיותר טוב וינ10 מוכר מחנות או טכנאי מחשבים?:cool:

• הוסף לסימניות
10 בקושי נכנס. ההמלצה כיום היא על 8.1 או 7.

אגב, אין צורך ב-I7 רק בשביל גרפיקה.

• הוסף לסימניות
7 מעולה. בלי קשר, מומלץ להתקדם כבר לגירסאות הבאות.
אני אישית עדיין ממליץ על 8.1, אף אחד לא צריך להיות שפן ניסיון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1717701:
מי אמר לך שיותר טוב וינ10 מוכר מחנות או טכנאי מחשבים?:cool:

טכנאי מחשבים. הוא אמר שגם יתכן ו-10 כעת היא נסיונית בחינם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1717930:
מישהו מקצועי?
איך אפשר לומר ש10 הכי טוב? יותר טוב מ8.1 או 7 כשזה בקושי נכנס ואין נסיון?

נשמע לי סתם חרטטן..

• הוסף לסימניות
1. עצה טובה לכולם, אל תעדכנו לווינדוס 10 עד שיעברו משהו כמו 6 חודשים, עד אז יטפלו בכל הבאגים שיגלו וודאי שיש באגים כמו כל דבר חדש.
אף על פי כן אני יכול להגיד שניסיתי את 10 לפני כמה חודשים וברור לי שהיא הולכת לכבוש את השוק במכת נוקאאוט לווינדוס הקודמים.

2. ווינדוס 10 היא נסיונית בחינם כל עוד היא נסיונית, ואני יסביר:
יש שתי הפצות של גירסאות ווינדוס,
1. ההפצה הרגילה והסטנדרתית שכולנו מכירים.
2. ההפצה דרך תוכנית המפתחים של ווינדוס windows insider, שמה יוצאים כל הגירסאות נסיון ומנסים את כל הפיצרים החדשים לפני שמוציאים אותם לציבור הרחב ככה יודעים שאין באגים.
מי שרוצה ווינדוס 10 בחינם יצטרך להישאר בתוכנית המפתחים מה שאומר שכל כמה זמן ייצא לו עדכון כולל למערכת ההפעלה.
מי שיהיה בתוכנית המפתחים יקבל כרגע את המהדורה של ווינדוס 10 שכולם מקבלים אבל בהחלט ייתכן שעוד שבועיים הוא יצטרך לעדכן אותה, מי שלא מעדכן למרות שהוא בתוכנית המפתחים אז הוא מקבל הודעה שהמערכת הפעלה שלו לא חוקית.
איך שזה עובד זה שבתוכנית המפתחים מקבלים כל התקנה של עדכון, סריאל למערכת ההפעלה שמוגבל בזמן, כשמגיע הזמן הזה אז אם לא עדכנת לגירסה הבאה אז ייכתב לך על המסך שזה לא חוקי.
אפשר בכל זמן נתון לעבור מהתוכנית מפתחים להפצה הרגילה על ידי הכנסת קוד רשיון רגיל, ואז מפסיקים לקבל את כל העדכוני מפתחים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1717930:

מוזר
כל מיקצועי לא ימליץ דבר שהוא לא מכיר מספיק טוב
חוץ
1. אתה השפן ניסיוני שלו, שאז תמצא לעצמך מהר טכנאי "מוסמך" אחר או
2. שהוא לא טכנאי רק geek "קטן מאוד" (קטן בגלל גם הgeekים יודעים שלא ממליצים ללקוחות דבר שאין להם ניסיון (שכשיהיה בעיות שיהיה לו איך לעזור לך)
ועוד שאלה זה "יתכן" שיש בחינם הוא לא יודע?
ועוד הפעם אם אתה רוצה להיות שפן ניסיוני קח את זה אז תהיה גם השפן של מיקרוסופט בגלל שאי אפשר שלא יהיה באגים במערכת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה