כללי ויעוץ: איזה רקע עדיף

• פותח הנושא sarah
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שחור או חום בשביל קורות חיים. אני חושבת שהשחור מרשים יותר אבל גם מאיים וכבד. והרקע החום יוצר אוירה רכה יותר וגם קצת יפה.אז מה דעתכם?
ואם כבר השתמשתי ברקע השחור לבאנר האתר ולתיק עבודות, שלי ואתם חושבים שכדאי יותר חום, יהיה כדאי לשנות הכל לחום?

קבצים מצורפים

• CV-saracrea.jpg
    KB 199.2 · צפיות: 22
  • CV-saracrea2.jpg
    KB 183.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
החום עדיף בהרבה.

בלי קשר, עם כל ה"מגניבוּת" שבדבר, אני הייתי מוותרת על רעיון הבוקסות באלכסון. זה ממש מקשה על הקריאה.

• הוסף לסימניות
אני יותר אוהבת את החום!

• הוסף לסימניות
הרקע החום יותר טוב. אהבתי את העיצוב באלכסון זה לא שגרתי וזה מעיד על יצירתיות, לא נראה לי שזה מקשה על קריאה, לי בכל אופן.

• הוסף לסימניות
השחור יותר מרשים לדעתי

• הוסף לסימניות
התחברתי לחום
מקוה שלא תאשימו אותי בעדריות
לא נראה לי שצריך לשנות הכל

• הוסף לסימניות
החום נראה דהוי
השחור מצדיק את האלכסוניות והלוגו
ויותר מרשים

• הוסף לסימניות
דעת הקהל 50 50 א"א לצפות מה יאהב הקורא ולכן המלצתי: "אנדנדינו" (איך כותבים את זה?!)

• הוסף לסימניות
גם אני עם השחור

• הוסף לסימניות
לדעתי לכי על רקע לבן, יותר נקי ויתן קצת רשמיות לטופס.
אחרי הכל מדובר בקו"ח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;600949:
לדעתי לכי על רקע לבן, יותר נקי ויתן קצת רשמיות לטופס.
אחרי הכל מדובר בקו"ח...

אני ממש לא מסכים.
כל ה"מיתוג" הוא שחור כפי שהיא ציינה, לכן לחרוג לחום כאפשרות זה מותר, אבל ללבן???

אני בכלל עם השחור

• הוסף לסימניות
בעד השחור, נותר לצבעים יותר נוכחות.
החום לא מתחבר בכלל לצבעים.

• הוסף לסימניות
מכיון שהשתמשת במספר גוונים היוצרים צבעוניות ממילא אני חושבת שהשחור כאן עדיף.
הוא מבליט ויוצר פוקס טוב יותר.

• הוסף לסימניות
החום נותן אור למודעה ועדיין משאיר אותה מרשימה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה