כללי ויעוץ למיתוג חדש/מתיחת פנים לסטודיו שלנו

• הוסף לסימניות
השאלה מה אמור להעביר הדרופל בלוגו
אם הייתם סטודיו לבניית ועיצוב אתרים בדרופל - זה היה מתבקש
אבל אתם עושים עוד כמה דברים.....
במקרה כזה - צריך לתת "תירוץ" טוב למה להשתמש בסמל שמזוהה עם דרופל

השדרוג טוב ונכון, השאלה - מה המסר, ועל בסיס זה לבנות את הלוגו
כשהמסר ברור גם העיצוב מגיע בצורה ברורה

• הוסף לסימניות
שלום סטודיואים

היי מה חדש בטבריה.
בהצלחה בהתחדשות.

הערתי הדלה

1. לי קפץ מיד בעיניים האות D עם הנקודה והזכיר לי סוג של כסא גלגלים

2. לגבי הנקודה היא קצת צורמת לי שהיא מונחת על אות אחת מבין השניים בחלק התחתון, משום שהמרווח שיש בצד השני (שאין נקודה) יוצר חלל שלא כ"כ מתקבלים בלוגואים טיפוגרפיים

קבצים מצורפים

• תו.jpg
    KB 61.8 · צפיות: 18
  • DVD.jpg
    KB 46.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;760945:
למה, למה להזיע כל כך..??

לא מזיעים, יש מזגן.... ;)

בכ"ז, מה בא משפט זה לומר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;760988:
לא מזיעים, יש מזגן.... ;)

בכ"ז, מה בא משפט זה לומר?

שהמאמץ לשתול רמז דרש וסוד שרובו ככולו אינו מוכר לצרכן הקצה - הלקוח שלך ("דרופל זה לא שם של כדור לכאבי גרון??"), מפספס בדרך את הויזואליות הפשוטה והאמינה שאתה (והוא) מחפשים בלוגו.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשון.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהלוגו של דרופל, מוכר רק לבוני האתרים במערכת זו. כך שהטיפה לא מספרת, במקרה זה, מאומה ללקוח שמתפלא למה לסטודיו יש לוגו שמתאים יותר למי עדן... :)
(לא התכוונתי לעקוץ חלילה. אהבתי את הפונט, והרעיון להתחדש מעולה, אבל הייתי מוותרת על הטיפה.)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר על השם?

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו קודמיי,
אני לא חושבת שיש צורך שבלוגו יהיה תזכיר לדרופל,
שגם ככה אם תשאלו את הלקוחות הפוטניצאליים שלכם
לא בטוח שידעו מה זה.

זה נחמד, אני פחות התחברתי.

• הוסף לסימניות
העיצוב והפונט יפים.
הייתי הולך על דוגמא 2. אולי מחליף בין הD הראשון לשני.
ומדגיש את הנקודה עם צבע שונה. (ירוק תפוח?)

זה שלא כולם מזהים את הדרופל זה לא משנה לדעתי, זה יותר הצהרה שלכם מול עצמכם.
השאלה היא האם אתם מוכנים לקשור את העסק ב100% לדרופל.
אולי יום אחד תצאו מקופסת הדרופל ותפרשו כנפיים למחוזות שונים ? (מערכות ניהול תוכן אחרות, עיצוב בלי קשר לסוג המערכת וכו)..

• הוסף לסימניות
הגיע הזמן לחדש את הלוגו.
לענ"ד הדוגמא הראשונה נהדרת וקולעת.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אהבתי יותר את הקודם... נסה אולי עוד כיוונים...
לי זה היה נראה אופנים... ;)

• הוסף לסימניות
אוקי, אז לגבי הטיפה של דרופל, באמת היו חילוקי דעות ביני, שאין לי קשר לדרופל, לבין בעלי, שהוא אוהד מושבע של דרופל....:rolleyes:
אני גם טענתי שאין טעם לשים כי מי שלא מכיר זה סתם יראה לא קשור, אבל הוא רצה למתג ת'צמו כדרופליסט....

אבל עכשיו גם הוא הבין שבאמת אין טעם לשים אותה.

ועכשיו, מה אתם אומרים? ותודה לכולם על העצות והחוו"ד המחכימות!

קבצים מצורפים

• לוגו חדש לבחירה-02.jpg
    KB 450 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
השלישי

• הוסף לסימניות
נראה לי שכדאי לנסות עוד סקיצות...(לא מאותה סדרה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה