כללי ויעוץ - מודעת תדמית לחנות הקונספט של קיוטיז

• הוסף לסימניות
טוב, כאן זה עוד בגדר סקיצה לגמרי

הכל עוד צריך לעבור שיפוץ וליטוש. והתמונות צריכות עוד עריכה בפוטושופ.

זוהי, בניגוד למודעת המכירות, מודעה עם סגנון מיוחד וסטייל, לרגל פתיחת חנות הקונספט.
הלכתי על סגנון ייחודי ומתוק. עם נגיעה קלה של סגנון רטרו

אשמח לשמוע את דעתכם, פרגונכם :) ועצות לשיפור

קבצים מצורפים

• סקיצה.jpg
    KB 181.9 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מהמם אבל אנמי מידי
הסגנון מצויין אבל בצד ימין בהיר מדי
הייתי מגדילה עוד קצת את הבגדים

• הוסף לסימניות
הכל מקסים, לא התחברתי ללבבות הורודים.
מה שכן- המודעה מאוד מזכירה מודעה של רייצל H שמתפרסמת בימים אלו.

• הוסף לסימניות
יש לך קו מהמם!
לי מפריע החלק התחתון של המודעה- הבד הכסוף,
זה נראה לי שילוב של כמה סגנונות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1001914:
הכל מקסים, לא התחברתי ללבבות הורודים.
מה שכן- המודעה מאוד מזכירה מודעה של רייצל H שמתפרסמת בימים אלו.

מודעה של רייצל? מעניין, לא נתקלתי. בדכ הם משתמשים בתמונות. את ההשראב שאבתי ממקור אחר לגמרי. יש לך אפשרות לשלוח לי סריקה של המודעה?

• הוסף לסימניות
אין לי סורק, מצטערת, אבל השילוב של העיטורים האלה עם הבגדים ממש קיים שם ואפילו הפרחים בבגדים שלהם ממש מזכירים... :(
אולי מישהי אחרת תוכל לסרוק ונראה אם זה באמת דומה.

• הוסף לסימניות
סליחה על הביקורת
הפרסומות הקודמות שלך היו הרבה הרבה יותר יפות ומושכות.
יש לי בלאגן יותר מידי, מגוון סגנונות (מה הקשר בין הלבבות לעיטור האחורי לתחרה שבתחתית המודעה?)

• הוסף לסימניות
יש כיוון מיוחד.
אין לי מילון מונחים מקצועי להעביר לך את התחושות שלי לגבי המודעה.
אבל משהו בצד השמאלי שלה עמוס ומקושקש.נראה לי הטקסטורה הפרחונית שצמודה לבגדים. קצת בלאגן בעין.

דווקא התחרה מהממת אבל יש עוד צורך לעשות איזשהוא סדר במודעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ידי זהב;1001981:
סליחה על הביקורת
הפרסומות הקודמות שלך היו הרבה הרבה יותר יפות ומושכות.
יש לי בלאגן יותר מידי, מגוון סגנונות (מה הקשר בין הלבבות לעיטור האחורי לתחרה שבתחתית המודעה?)

אכן, בעונה הקודמת הייתי אחראית על הקמפיין מתחילתו, ובהתאם תכננתי את צילומים והסטיילינג. העונה, לצערי, הם ניסו לחסוך את הוצאות הגרפיקה וללכת ישירות לצלמת ולהביא את התמונות למקומון שייוסיף על זה מלל, התוצאה היתה בהתאם.
ועכשיו אני צריכה להתמודד עם צילומים שלא אני הייתי אחראית עליהם וממש לא מתאימים לי לקונספט. כל תמונה בסגנון שונה שאין שום קשר ושפה אחידה בין התמונות.

לכן הלכתי הפעם על סגנון שונה.

וכמו שציינתי בתחילה, זה עוד סקיצה לגמרי. זה הכיוון שלי אומנם אבל אני יודעת שיש לי עוד מה לשפר. לכן העליתי לחוות דעת ויעוץ. עניין אותי לשמוע מה יגידו על זה פה.

• הוסף לסימניות
איחולי- שתצליחי להגיע עם המינימום למקסימום
(ואם לא- לא חייבים לשים קרדיט, אל תפגמי בשם שלך! :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ידי זהב;1002010:
איחולי- שתצליחי להגיע עם המינימום למקסימום
(ואם לא- לא חייבים לשים קרדיט, אל תפגמי בשם שלך! :))

בע"ה המודעה תצא מדהימה והקרדיט שלי יתנוסס בצידה בגאון :p

• הוסף לסימניות
בירכותי!

• הוסף לסימניות
ווואי זה מידי מידי דומה עד זהה למודעות של רייצל h שהתפרסמו בשבוע האחרון!, מאמינים לך שלא ראית, אבל זה יצא לך ממש דומה... (לא מוצאת כרגע את העיתון... אבל מהזכרון...)
את חיייבת לשנות את הסגנון כי זה כמעט זהה, גם שם יש שילוב של תמונות עם פרחים ועיטורים מאוירים מאחור ממש באותו סגנון, גם שם כתוב בכעיין כתב יד קליל בצד אפילו בקומפוזציה וטיפוגרפיה דומה מאד "summer 2013" או משהו בסגנון, בקיצר, מידי זהה,
סומכים עלייך שתצליחי לללכת לכיוון שונה, אך תהיי חייבת לנסות משהו אחר כנראה.... :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1001998:
אכן, בעונה הקודמת הייתי אחראית על הקמפיין מתחילתו, ובהתאם תכננתי את צילומים והסטיילינג. העונה, לצערי, הם ניסו לחסוך את הוצאות הגרפיקה וללכת ישירות לצלמת ולהביא את התמונות למקומון שייוסיף על זה מלל, התוצאה היתה בהתאם.
ועכשיו אני צריכה להתמודד עם צילומים שלא אני הייתי אחראית עליהם וממש לא מתאימים לי לקונספט. כל תמונה בסגנון שונה שאין שום קשר ושפה אחידה בין התמונות.

לכן הלכתי הפעם על סגנון שונה.

וכמו שציינתי בתחילה, זה עוד סקיצה לגמרי. זה הכיוון שלי אומנם אבל אני יודעת שיש לי עוד מה לשפר. לכן העליתי לחוות דעת ויעוץ. עניין אותי לשמוע מה יגידו על זה פה.

אז כן צדקתי.....
בסביבות פסח ראיתי מודעה שלהם ואמרתי לעצמי, הם החליטו לדלג על שרית ו"לחסוך" כסף...

ועכשיו ראיתי שאת כן עושה אז התחלתי להתבלבל...

ההבדל זועק לשמים.

לדעתי, את לא צריכה להתחשב בסגנון שהם "עיצבו" לבד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1002095:
אז כן צדקתי.....
בסביבות פסח ראיתי מודעה שלהם ואמרתי לעצמי, הם החליטו לדלג על שרית ו"לחסוך" כסף...

ועכשיו ראיתי שאת כן עושה אז התחלתי להתבלבל...

ההבדל זועק לשמים.

לדעתי, את לא צריכה להתחשב בסגנון שהם "עיצבו" לבד.

לא הבנתי את המשפט האחרון שלך..

• הוסף לסימניות
כל כך חבל לראות את ההבדל של ההשקעה של הסטיילינג המושלם, והצילום המקצועי, לעומת הביצוע העכשווי.

לעניות דעתי זה חלק מהאתגר בתור מעצבת. ללכת על זה עד הסוף ולעשות מהחיסרון יתרון.
יש לך את זה ובגדול, את בטוח תצליחי!!

לענין המודעה: יש שם מגוון סיגנונות , יש את השפה האיורית, את הבד שהוא יותר מזכיר מאין עיבודי תמונה,
ויש את התמונות של הבגדים עצמם שהם כאילו נבלעים.
צריך לעשות סדר, על איזה סיגנון ושפה עיצובית את הולכת.

בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1002534:
לא הבנתי את המשפט האחרון שלך..

תגשי לעיצוב כאילו הם לא עשו עד עכשיו כלום. (כולל צילום)

ואם לדעתך יש צורך לשם כך בצילום מחדש תסבירי להם שהחסכון בעוכריהם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1002860:
תגשי לעיצוב כאילו הם לא עשו עד עכשיו כלום. (כולל צילום)

ואם לדעתך יש צורך לשם כך בצילום מחדש תסבירי להם שהחסכון בעוכריהם...

אני לא יכולה לעשות את זה ללקוח. הוא שילם הרבה הרבה כסף על צילום. אני מרגישה 'רעה' לבקש ממנו לצלם שוב.

עזבי את העובדה שלפני פסח אמרתי להם מראש שלא ילכו לצלמת ואח"כ יבואו אלי. כי אז לא יהיה לי מה לעשות עם התמונות... לא שמעו בקולי, מה לעשות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;1002862:
אני לא יכולה לעשות את זה ללקוח. הוא שילם הרבה הרבה כסף על צילום. אני מרגישה 'רעה' לבקש ממנו לצלם שוב.

עזבי את העובדה שלפני פסח אמרתי להם מראש שלא ילכו לצלמת ואח"כ יבואו אלי. כי אז לא יהיה לי מה לעשות עם התמונות... לא שמעו בקולי, מה לעשות...

אל תרחמי עליהן כ"כ...
את מכירה אותן יותר ממני בשביל לעשות את מה שנכון בלי להתרגש מהן...

(בערך כך, בשביל מה צריך לשלם לגרפיקאית, הרי בסה"כ המודעה היתה כולה צילום... נלך ישר לצלמת ונחסוך... נראה שזה גם הולך שם באידיש:))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה