כללי ויעוץ - תמונת מחזור לישיבה

• הוסף לסימניות
זה ממש עוד לא גמור, יש לי עוד עבודה בזה, אבל לפנ"כ הייתי שמחה לשמוע מה יש לכם להגיד על זה, כל הערה (וכמובן הארה) תתקבל בברכה.

ב"מחזור ב' תשע"א" נתקעתי, לא יודעת באיזה פונט, באיזה צורה והיכן למקם, אשמח לשמוע רעיונות.

קבצים מצורפים

• תמונת מחזור תשעא.jpg
    KB 672.6 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
לדעתי לעשות למחזור ב' סטייל כמו של הכותרת, זהוב באותו פונט, רק בזעיר אנפין.

לגבי האורות למעלה, בפוטושופ יש מנגנון מצוין של הדמיית נורות תצוגה ריאליסטיות. כדאי לנסות...
מן הסתם תוסיפי אלמנטים, בעיקר בשוליים, כדי להעשיר את אופי התמונה.

לא כדאי לציין עוד פרטים, כמו למשל העיר בה הישיבה ממוקמת? (וגם אני במקרה... כבוד)
וסתם ככה - האם לא נוהגים לשים את ראשי הישיבה במרכז?
ואם לא מסובך מדי - אם שורת הר"מים תמוקם בצורה עגולה - זה יוסיף הרבה הדר.

סליחה אם סיבכתי...

• הוסף לסימניות
לדעתי לעשות למחזור ב' סטייל כמו של הכותרת, זהוב באותו פונט, רק בזעיר אנפין.

לגבי האורות למעלה, בפוטושופ יש מנגנון מצוין של הדמיית נורות תצוגה ריאליסטיות. כדאי לנסות...
מן הסתם תוסיפי אלמנטים, בעיקר בשוליים, כדי להעשיר את אופי התמונה.

לא כדאי לציין עוד פרטים, כמו למשל העיר בה הישיבה ממוקמת? (וגם אני במקרה... כבוד)
וסתם ככה - האם לא נוהגים לשים את ראשי הישיבה במרכז?
ואם לא מסובך מדי - אם שורת הר"מים תמוקם בצורה עגולה - זה יוסיף הרבה הדר.

סליחה אם סיבכתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה