נכתב ע"י bracha;1226591:צבע נגד עובש
אצלי באמבטיה היה עובש ויותר מזה, יום אחד ראיתי שזה לא סתם עובש פשוט נדבקו לי על הקיר ג'וקים קטנים קטנים כמו כינים קטנות.
לקחתי צבע אקריליק, ערבבתי לבפנים חצי כוס אקונומיקה. ומאז כבר שנה אין כלום.
ב"ה טפו טפו טפו![]()
נכתב ע"י GolanArt;1226590:לפני הרבה שנים ניסיתי אותו, לא נהנתי, הוא לא ממש מגיע לקצה, וגם לא מסתדר עם
בליטות. אף פעם לא תראי אנשי מקצוע משתמשים עם הצעצוע הזה... אפילו בתומונה של
המוצר רואים אשה שמחזיקה אותוהפתרון האמיתי הוא לצבוע עם מברשת מעוכה קצת כלפי התקרה,
לאט לאט ובסבלנות.
תודהנכתב ע"י GolanArt;1226600:מועכים מעט את המברשת, כך שהשערות שלה יתקפלו
לכיוון התקרה, ולאט לאט... זה לא קשה בכלל, קצת פרקטיקה, זה ילך.
נכתב ע"י אבש;1226646:יש את המברשות הדקות האלו שאין הרבה עובי בשערות, זה שטוח.
אני עשיתי עם זה סיומים כמו ליד תקרה וכאלו, זה מאוד נח יש יותר שליטה.
יוצא מעולה!
נכתב ע"י אפרתה;1226654:לדעתי כן יש צורך במסקינטייפ, אולי לצבעים מקצועיים יש שליטה מספיק טובה על המברשת אבל בד"כ, מנסיון שלי, עם חוש טוב לאמנות, הצבע בורח בקלות וכדאי מאוד לשים דבק. (אצלי גם הסייד שם דבק בין שני הצבעים ובאמת יצא קו ישר כמו סרגל. מה שצריך לשים לב להדביק את הדבק קודם על בד עם סיבים, וכך הסיבים נתפסים בדבק והוא לא חזק כמו קודם.
ובכל מקרה גם עם הדבק עדיין צריך מברשת ולא רולר כי גם את הדבק זה יכול לעבור או לא להגיע לפינות.
(אם דיברתם על הרולר הקטן עם הגלגלת בשביל הפינות- זה על הפנים)
נכתב ע"י שרי 1;1226907:אני רוצה לצבוע את השולחן והכסאות שלי בסלון
עכשיו הם בצבע חום שהלך לפני 10 שנים
אני רוצה לצבוע בונגה
חברה המליצה לי על ורניט לעץ, לקה מגוונת לצביעת עץ של טמבור
מישהו התנסה בזה פעם??
זה יוצא יפה???
שאלה שניה האם לקה שקופה אחרי צביעה במיטת נוער ישמור על הצבע שלא יתקלף? וא"כ איך נקרא הלקה?
שאלה שלישית האם מברשת של פאר (מה שגולן הציע) מתאים לצביעת עץ, או לקיר?
תודה רבה לעצות הנפלאות של גולן.
נכתב ע"י שרי 1;1226907:אני רוצה לצבוע את השולחן והכסאות שלי בסלון
עכשיו הם בצבע חום שהלך לפני 10 שנים
אני רוצה לצבוע בונגה
חברה המליצה לי על ורניט לעץ, לקה מגוונת לצביעת עץ של טמבור
מישהו התנסה בזה פעם??
זה יוצא יפה???
שאלה שניה האם לקה שקופה אחרי צביעה במיטת נוער ישמור על הצבע שלא יתקלף? וא"כ איך נקרא הלקה?
שאלה שלישית האם מברשת של פאר (מה שגולן הציע) מתאים לצביעת עץ, או לקיר?
תודה רבה לעצות הנפלאות של גולן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים