- הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;1230289:איזה חברה מומלצת?
גולן, לענות לה את התשובה שכתבת לי בזמנו באישי
("ברייט סיל", להשיג ב"אהל-דקור", זה צבע שמיוצר במיוחד לבעלי מקצוע, והוא לא מפורסם)
או שכבר יש לך השגות על זה?
נכתב ע"י נחמי ווייס;1230289:איזה חברה מומלצת?
נכתב ע"י GolanArt;1228910:זה לא פשוט. כמה שכבות למרוח עם סמרטוט, לאט לאט זה יצליח ב"ה.
נכתב ע"י אפרתה;1231064:ואיך המחיר של הברייט סיל- זול יותר או יקר יותר?
נכתב ע"י GolanArt;1231045:הברייט-סיל הוא החזק ביותר בחבורה, אבל אני לא מרוצה לגמרי מהרחיצות שלו.
מאידך הוא הכי עמיד בקרצוף, אבל למי יש כח לקרצף?....
נכתב ע"י GolanArt;1233577:לגבי כיסוי הציור, ככל שהצבע בהיר יותר, תצטרכו יותר שכבות.
לגבי הסדק, אם זה בנין חדש, אז מתקנים צובעים וזהו, אם זה
סדק פעיל, כלומר שחוזר על עצמו בעקשנות, צריכים לשים רשת, ועליה
שפכטל (רשת מיוחדת לשפכטל).
נכתב ע"י GolanArt;1233860:סדר?
ברור!!נכתב ע"י GolanArt;1235887:ואגב בימים אלו אני מגיש טונות של עזרה, כאן, באישי ובנייד, והכל
לעילוי נשמת אימי תקוה שרה בת מלכה. (שאני עדיין בשנת האבל עליה).
מקווה שזה נחשב לי למצווה...
בהצלחה לכולם.
נכתב ע"י GolanArt;1235887:ואגב בימים אלו אני מגיש טונות של עזרה, כאן, באישי ובנייד, והכל
לעילוי נשמת אימי תקוה שרה בת מלכה. (שאני עדיין בשנת האבל עליה).
מקווה שזה נחשב לי למצווה...
בהצלחה לכולם.
נכתב ע"י ניקול;1238106:ברור!!
זה גמ"ח מידע חשוב מאד!!
אודה אם תוכל לפתור שאלה שמציקה לי:
קיר עם שפכטל רגיל,
נצבע באקריל מט של טמבור
ומתלכלך מאד!!
מספיק שהידיים של החשמלאי/ איש מזגנים היו מלוכלכות- נשאר לכלוך שומני
מלא טביעות אצבעות, כתמי נעליים ועוד ועוד
בחיים לא התלכלך לי ככה, וזה מאד מבאס!
ומה שאני לא מבינה זה למה זה קורה:
האם איכות הצבע?
או איכות הצביעה? שנעשתה ע"י רולר והקיר בגמר קצת תפוזי...
ואיך אפשר לפתור את זה בצביעה הבאה?
תודה מראש!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים