נכתב ע"י שש;1240533:מקום עם ילדים מה יותר רחיץ
"סופרקריל קלין" או "סופרקריל משי"?
נכתב ע"י sara100;1685918:תודה רבה על כל המדריך!
רציתי לשאול לגבי:
צביעת משקופים פצועים ומקולפים:
א.שלב ראשון ללטש-עם איזה מספר?
ב. תיקונים-עם איזה חומר?
ג. יש קטעים שרואים כבר את העץ, צריך לצבוע עם חומר שיקשר לצבע?
ד. ללטש שוב?
ה. לצבוע, יש המלצות על מברשת/גלגלת או שלא משנה?
ו. אם אני מעונינת להשיג את האפקט של עץ, איך ניתן לעשות זאת? זוהי גלגלת שיוצרת את הדוגמה הזו?
תודה רבה!!!
נכתב ע"י sara100;1686101:תודה רבה על התשובה המהירה והמפורטת.
א.נקנה.
ב.איך מגיע שפכטל לעץ? אבקה? כמו צבע? מה הכמות שצריך מזה (ואם אתם יודעים מה המחיר?)
ג. בעז"ה
ד. יש לי-זה הנייר שליטשתי איתו עד עכשיו אז אני אלשט שוב עם 40-60 (ככל שהמספר נמוך יותר הליטוש גס יותר?)
יש לי כאן נייר לטש של יעקובי-נראה גס, כתוב עליו P36 aluminium oxide abrasive paper מה זה???
ה. תודה.
ו. זה יותר יכנע מצבע לבן חלק??
יש לי צבע של טמבור-סופרלק, צבע אטום לצביעת עץ ומתכת, זה טוב?
ז.לגבי נקיון, עם מה מנקים? עם טמפרטין?
נכתב ע"י sara100;1686101:תודה רבה על התשובה המהירה והמפורטת.
א.נקנה.
ב.איך מגיע שפכטל לעץ? אבקה? כמו צבע? מה הכמות שצריך מזה (ואם אתם יודעים מה המחיר?)
ג. בעז"ה
ד. יש לי-זה הנייר שליטשתי איתו עד עכשיו אז אני אלשט שוב עם 40-60 (ככל שהמספר נמוך יותר הליטוש גס יותר?)
יש לי כאן נייר לטש של יעקובי-נראה גס, כתוב עליו P36 aluminium oxide abrasive paper מה זה???
ה. תודה.
ו. זה יותר יכנע מצבע לבן חלק??
יש לי צבע של טמבור-סופרלק, צבע אטום לצביעת עץ ומתכת, זה טוב?
ז.לגבי נקיון, עם מה מנקים? עם טמפרטין?
נכתב ע"י GolanArt;1698024:ב. מוכן באריזות בגדלים שונים.
ד. אכן. לא מכיר את הנייר הזה של יעקובי.
ה. בשמחה.
ו. כן בטח! וחוץ מזה למה לבן? יש מגוון ענק בתחומי הלבן אופווייט.
זה טוב, אבל גימור מבריק על דלתות, גם מצריך מומחיות גדולה, וגם עוד
לא חזר לאופנה מאז שנות השבעים...
כן, אבל כל עוד הצבע לח. (לעבוד עם כפפות!!!)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים