ויקרא שמה בישראל ???

• הוסף לסימניות
אני בונה אפליקציה (לפרויקט גמר) שמקפיצה הודעות למשתמש על מבצעים בחנויות לפי המיקום שבו הוא נמצא (מעין GPS עם פירסומות).
הרעיון של האפליקציה הוא שהיא אישית לכל משתמש.
ז"א - האפליקציה בודקת באלו חנויות הוא חבר מועדון, הטבות מיוחדות לימי הולדת וכד'...
והיא מעדכנת אותו לפי ההגדרות והזמנים שהוא מעוניין.
הבעיה היא שמוחי ריק מרעיונות איך לקרוא לה :mad: !!!
אני צריכה שם שיכניס בתוכו שופניג אישי או משהו בסגנון...
אני חייבת עזרה מהמקצוענים ומהמקוריים והיצירתיים שכאן כי אני לא משהו בתחום.... :confused:
כל כיוון וקצה של רעיון יעזור לי מאוד!!!

תודה :rolleyes:

נ.ב.
מישהו מכיר אתרים עם דוגמאות לעיצוב דפי אפליקציה?

• הוסף לסימניות
אולי ללכת על כיוון של משחק המילים מבצע-מפצע מלשון מפציע, שהמבצע מפציע מתוך האפליקציה, ולעשות לוגו שיסמל את ההפצעה.
האמת היא שאני לא כ"כ בקי בתחום האפליקציות ושמותיהם, אולי צריך שמות לועזיים מפוצצים וכדומה. קחו את דברי בע"מ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יערי;1399370:
אולי ללכת על כיוון של משחק המילים מבצע-מפצע מלשון מפציע, שהמבצע מפציע מתוך האפליקציה, ולעשות לוגו שיסמל את ההפצעה.
האמת היא שאני לא כ"כ בקי בתחום האפליקציות ושמותיהם, אולי צריך שמות לועזיים מפוצצים וכדומה. קחו את דברי בע"מ.

כיוון מקורי בהחלט!
נהנתי מהמשחק :)
(אני דווקא בעד שמות בעברית... מ"מ האפליקציה בינתיים לא הולכת להיות בינלאומית...)

• הוסף לסימניות
apping
(שילוב של אפליקציה ושופינג, עם רמיזה לזה שזה קופץ - up)

• הוסף לסימניות
הליכה מרויחה.

• הוסף לסימניות
shuping
על בסיס הרעיון של CHAYSL

• הוסף לסימניות
GPSale
(ג'י-פי-סייל)

• הוסף לסימניות
סיילי
נמצא מבצע
אישופינג (אישי, איש השופינג שלי, ו-e- אלקטרוניק שופינג)

• הוסף לסימניות
איזה מבחר....
קשה לי להחליט (עכשיו אני שוב בבעיה... ;) )
תודה גדולה לכולם!!!
וכמובן - עוד רעיונות יתקבלו בברכה :)

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון את מה שכתבת,
אז יש כבר כזאת אפליקציה שרצה בשם צ'ק פון,
ובאפליקציה הזו אפשר גם לשלם חלק מהסכום דרך האפליקציה,
וכשמגיעים לחנות ורוצים לשלם, המחיר מתעדכן לפי הסכום ששילמת.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיס;1400051:
אם הבנתי נכון את מה שכתבת,
אז יש כבר כזאת אפליקציה שרצה בשם צ'ק פון,
ובאפליקציה הזו אפשר גם לשלם חלק מהסכום דרך האפליקציה,
וכשמגיעים לחנות ורוצים לשלם, המחיר מתעדכן לפי הסכום ששילמת.
בהצלחה.

את זה לא ידעתי....
זה ממש מגניב!!!
(מקווה שהבוחנים של הפרויקט גם לא מכירים את זה... :eek: )

• הוסף לסימניות
Isale

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה