ויקרא שמו בישראל

• הוסף לסימניות
אולי..
"על הראש"
"דנה" (שם פרטי כמו שהזכירו פה, יחד עם בנדנה...)
"לשים מטפחת" (מהשיר...)

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי, כשלוקחים שם מפוצץ באנגלית זה אולי נראה טוב בתור לוגו, אבל יהיו נשים רבות שיסתבכו עם ההגייה... קחו כמשל את one of a kind מקווה שכתבתי נכון... אני זוכרת את עצמי בתור ילדונת מתבגרת מנסה לאיית את המשפט והוא יצא משהו בנוסח אונה אוף א קינד...

• הוסף לסימניות
אולי יש שם יפה של בד שממנו הבנדנות תפורות, או חלקן

• הוסף לסימניות
סתם התחברו לי חרוזים למטפחת
מן הפח אל הפחת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרהלע;1518628:
לעניות דעתי, כשלוקחים שם מפוצץ באנגלית זה אולי נראה טוב בתור לוגו, אבל יהיו נשים רבות שיסתבכו עם ההגייה... קחו כמשל את one of a kind מקווה שכתבתי נכון... אני זוכרת את עצמי בתור ילדונת מתבגרת מנסה לאיית את המשפט והוא יצא משהו בנוסח אונה אוף א קינד...

א. אפשר לקחת שם בלע"ז ולרשום אותו בעברית (דוג' פרימה)
ב. כשלוקחים שם בלעז זה צריך להיות מתוך בחירה מושכלת ולא סתם

• הוסף לסימניות
אולי:
מתאים לי
בראש שלך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1518413:
לדעתי הל'ה עושה את זה קצת תינוקי יותר...
כן, זה פחות מתאים

• הוסף לסימניות
אהבתי את זה שהשמות קצרים וזורמים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה