כללי וירוס או פרסומת חדשה בפרוג?

• הוסף לסימניות
גם לכם קופ]ץ כזה דבר בצד? או שזה וירוס אצלי?

קבצים מצורפים

• גג.PNG
    KB 289.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
נראה שזה מפרוג.
כדאי שזה יופיע בכותרת...
כי רצתי בבהלה לאנטי וירוס...

קבצים מצורפים

• כ.PNG
    KB 113 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
למה זה נראה לך וירוס?

שירות חדש, כנראה..

• הוסף לסימניות
מה הקשר לוירוס?
כתוב בברור-"יעוץ לימודים אונליין"
שרות חדש מבית פרוג
כנראה במסגרת חידוש האתר

• הוסף לסימניות
גם לי היה נראה כ"ספאם".
בדקתי אותו ומתברר שזה דבר טוב מבית "פרוג".

• הוסף לסימניות
האמת היא שהוא בצבץ ונעלם כבר בעבר.
איך שלא יהיה העיקר שיהיה בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם

היום זה עלה סופית לאויר
מדובר בשירות של צ'אט חי עם יועץ/ת לימודים בתחומי העיצוב

(יש מצב שאם תקישו - אני יענה במידה ואני בדיוק פנוי :))

תודה ובהצלחה
חיים דיקמן
ניהול פדגוגי - בית פרוג

• הוסף לסימניות
לא התאפקתי וניסתי... מקווה שלא הטרדתי :)

זה באמת מאוד חמוד. גם העיצוב וגם הרעיון.
(מענין שאתרוג לא חוסם את זה... בדר"כ אני חסומה לכל פרסומת שהיא)

• הוסף לסימניות
יפיפהה! אז הוא היה אחראי לתקלות בימים האחרונים?? :)

• הוסף לסימניות
מוזר שיש אפשרות של SMS

• הוסף לסימניות
למה אני לא רואה את זה?

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים על דברים שקופצים, אז לי מלא פעמים שאני פותח את האינטרנט קופצים לי מכל הכיוונים פרסומות מוזרות ללא כל קשר לאתר. אני עושה עליהם X ואחרי כמה זמן הם חוזרים שוב פעם. אני עשיתי הרבה פעמים סריקה של ווירוסים וזה לא מפסיק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה