דרוש מידע וירוס בגרון-כואב מאוד הגיוני?

• הוסף לסימניות
עשיתי לעצמי משטח גרון והתוצאה הייתה שזה וירוס ולא חיידק וזה כואב מאוד מאוד מאוד אני לא יכולה לבלוע כלום
זה הגיוני שזה לא חיידק?

• הוסף לסימניות
גם אני קמתי בבוקר עם כאבי גרון....
כן יכול להיות !!
כמה וירוסים יש שמסתובבים חופשי...

• הוסף לסימניות
יכול להגרם מעייפות או מעומס או גם וגם וגם...
מומלץ במקרה כזה - ויטמין C בכמות גדולה ושינה מספקת

• הוסף לסימניות
בהחלט יתכן,
תבדקי את הגרון עם פנס,
בדרך כלל וירוס ללא חיידק השקדים נפוחים ואדומים- מומלץ לקחת ויטמין C ויש גם כדורים למציצה שמקלים על הכאב.
אם יש נקודות לבנות מומלץ לעשות משטח שוב, יתכן וזה דלקת חיידקית.
רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
אולי קורונה??הבנתי שהמשטח גרון לא מזהה קורונה... רק את הוירוס STREP A של דלקת גרון...

• הוסף לסימניות
מסתובב עכשיו וירוס בגרון
מחלה ויראלית לא צריך אנטיביוטיקה

• הוסף לסימניות
מרעילים אותנו על ידי הריסוסים באוויר מהמטוסים ומספרים לנו סיפורים..שאו עיניים לשמיים ותביטו בכל שובלי המטוסים.זהו חומר רעיל שמטרתו לגרום לחיידקים ולמחלות נוראיות.מי שמעוניין/ת בפרטים נוספים מוזמן להשאיר טלפון.
מה פתאום וירוסים?
השובלים של המטוסים זה תוצאה של הברינצוטיפים והסיטפוגיזים שחדרו לגופנו בחיסון הקורונה.
בכל מטוס יש שני טייסים, האחד ער והשני ישן. הטייס הישן פולט ברינצוטיפים בשנותו, זה מתערב עם הסיטפוגיזים שהגוף פולט בזמן ערנות.
והשילוב המסוכן הזה בין שניהם, נפלט לאויר דרך האגזוז.

האמת שמי שמחוסן כבר נגד קורונה, לא צריך לפחד, כיוון שכידוע בחיסון קורונה יש גם את החומר המסרטן 'NOS90', ולמעשה חומר זה מגן עלינו מהשילוב המסוכן הנ"ל.
הסיכון הוא רק לאלו שלא התחסנו.

• הוסף לסימניות
מרעילים אותנו על ידי הריסוסים באוויר מהמטוסים ומספרים לנו סיפורים..שאו עיניים לשמיים ותביטו בכל שובלי המטוסים.זהו חומר רעיל שמטרתו לגרום לחיידקים ולמחלות נוראיות.מי שמעוניין/ת בפרטים נוספים מוזמן להשאיר טלפון.
יוווו אני יודע מי אתה!!
ישב לידי בתפילת ערב שבת יהודי קצת מוזר (בחצר אם אתה רוצה רמז..)
כשעבר בשמים מטוס סילון והשאיר אחריו שובל עשן..
אתה/הוא אמר את מה שאתה אומר כאן..מילה במילה..

• הוסף לסימניות
עשיתי לעצמי משטח גרון והתוצאה הייתה שזה וירוס ולא חיידק וזה כואב מאוד מאוד מאוד אני לא יכולה לבלוע כלום
זה הגיוני שזה לא חיידק?
אני עברתי קורונה קשה מאד שהתחילה עם כאבי גרון נוראים שאובחנו כוירוס.
כדאי שתעשי בדיקת קורונה כי אם זה אכן זה זה מצריך אנטיביוטיקה אחרת ההחלמה היא ארוכה מאד עד כמעט בלתי אפשרית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שואלת בשביל חברה

שנים שאני סובלת מהגרון באופן יומיומי
בד"כ כואב לי ברמה סבירה- כבר התרגלתי
אני לא מכירה מציאות ללא כאב גרון כלל:(
אך מידי פעם מתחיל לי כאב רציני יותר, וזה יכול להימשך תקופה כמו חודש או יותר.
ממש מפריע בתפקוד

כמעט תמיד (אך, לא רק) זה על בסיס רגשי- טריגר שאני יודעת שהוא היה הגורם
אם אני נמצאת במקום שגורם לי מתח/ הרגשת מצוקה אפילו לא גדולה מידי
אוטומטית מתחיל לכאוב לי הגרון בעוצמה, ובד"כ זה מלווה בהרגשת חנק, וקושי לנשום.
אני מנסה לעשות נשימות ולא מצליחה.
משטח גרון יוצא בד"כ שלילי,
בהמלצת רופא לקחתי כדורים נגד אלרגיה- ללא השפעה
בתכנון לקחת אומפרדקס/ רני לצרבות , ואם לא יעזור אלך לרופא א.א.ג שיעשה צילום.
אני חושבת שהכי מתאים פה טיפול גוף- נפש
אני רוצה לקבל מידע על טיפול בשלושת המיימדים. האם הוא יעיל?
שמעתי על אחת בשם עמרוסי מב"ב הבנתי שהיא מעולה, אשמח לקבל עוד המלצות.
ואם יש מישהי מעולה מעולה בבית שמש- אשמח מאד.
שמעתי גם על טיפול בתדרים, זה מוצלח? אולי אפילו רק אבחון לזהות את הבעיה?
והאם ומה אפשר לבדוק גם מבחינה פיזית

אודה מאד על כל מידע/ הכוונה/ עזרה
תודה רבה!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה