שוקלד בלונדי
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
עשיתי לעצמי משטח גרון והתוצאה הייתה שזה וירוס ולא חיידק וזה כואב מאוד מאוד מאוד אני לא יכולה לבלוע כלום
זה הגיוני שזה לא חיידק?
זה הגיוני שזה לא חיידק?
אבל יש לי טעם וריח...אולי קורונה??הבנתי שהמשטח גרון לא מזהה קורונה... רק את הוירוס STREP A של דלקת גרון...
לי בקורונ היה בהחלט טעם וריחאבל יש לי טעם וריח...
מה פתאום וירוסים?מרעילים אותנו על ידי הריסוסים באוויר מהמטוסים ומספרים לנו סיפורים..שאו עיניים לשמיים ותביטו בכל שובלי המטוסים.זהו חומר רעיל שמטרתו לגרום לחיידקים ולמחלות נוראיות.מי שמעוניין/ת בפרטים נוספים מוזמן להשאיר טלפון.
יוווו אני יודע מי אתה!!מרעילים אותנו על ידי הריסוסים באוויר מהמטוסים ומספרים לנו סיפורים..שאו עיניים לשמיים ותביטו בכל שובלי המטוסים.זהו חומר רעיל שמטרתו לגרום לחיידקים ולמחלות נוראיות.מי שמעוניין/ת בפרטים נוספים מוזמן להשאיר טלפון.
אני עברתי קורונה קשה מאד שהתחילה עם כאבי גרון נוראים שאובחנו כוירוס.עשיתי לעצמי משטח גרון והתוצאה הייתה שזה וירוס ולא חיידק וזה כואב מאוד מאוד מאוד אני לא יכולה לבלוע כלום
זה הגיוני שזה לא חיידק?
היום באומיקרון זה לא קיים יש קורונה וחוש הטעם/ריח לא נפגעאבל יש לי טעם וריח...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים