וירוס בדפדפן כרום :(

• הוסף לסימניות
יש לי וירוס בדפדפן כרום שאני לא מצליח לנקות אותו לא ע"י מלורביט ולא ע"י נוד32 וגם לא ע"י הסרת התוכנה והתקנתה מחדש
מה הפיתרון??
תודה רבה לעוזרים!
‏‏לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה קורה בדפדפנים אחרים?
ניסית?

אני חושב אולי זה הגדרה בוינדוס של פרוקסי או משהו כזה.
הכל התחיל שרציתי לעשות אקטיבציה לוינדוס.. (והצלחתי...)הורדתי את התוכנה KMSPICO וזה עבד.. אבל מיד לאחר מכן זה הראה שיש וירוס כל פעם שאני פותח את הכרום אפילו שהסרתי ע"י ריבו והתקנתי מחדש... וכן זה מראה שיש וירוס בתהליך שנקרא svchost.exe
ראיתי מדריך שאולי עוזר לזה: https://malwaretips.com/blogs/svchost-exe-virus-removal/ n מישהו יכול לתרגם לי בקצרה מה לעשות?
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
הכל התחיל שרציתי לעשות אקטיבציה לוינדוס.. (והצלחתי...)הורדתי את התוכנה KMSPICO וזה עבד.. אבל מיד לאחר מכן זה הראה שיש וירוס כל פעם שאני פותח את הכרום אפילו שהסרתי ע"י ריבו והתקנתי מחדש... וכן זה מראה שיש וירוס בתהליך שנקרא svchost.exe
ראיתי מדריך שאולי עוזר לזה: https://malwaretips.com/blogs/svchost-exe-virus-removal/ n מישהו יכול לתרגם לי בקצרה מה לעשות?
תודה רבה!!
ראשית, תסיר את Kmspico ותוריד מחדש ותסרוק את קובץ ההתקנה
שנית, המדריך שהבאת לא קשור, זה המדריך שקשור ועל פיו הבאתי את התוכנות למעלה:
https://malwaretips.com/blogs/remove-js-proxychanger-cw/

• הוסף לסימניות
התוכנה שיוסי מחשבים העלה הצליחה למחוק לי את הוירוס מהכרום (התמונה שצירפתי בהודעה הראשונה)
אבל עדיין כשאני פותח את כרום מופיע לי ההודעה הזו:
‏‏‫תמונת מפת ‫סיביות ‫חדשה.jpg

"ובתהליך מארח" כשמסמנים אותו עם העכבר מופיע הקובץ svchost.exe

• הוסף לסימניות
אגב, זה תקין שב"מנהל המשימות" > "פרטים" יש 60 פעם את התהליך svchost.exe ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פתח את הפעלה (מקש התחל+R)
תכתוב: temp
אישור, תפתח תיקייה תמחק את כל מה שבתוכה
תפתח שוב את הפעלה ותכתוב: %temp%
אישור, תפתח תיקייב תמחק את כל מה שבתוכה
אם יש קבצים שמסרבים להמחק חזור על הפעולה בהפעלת המחשב במצב בטוח
(תכתוב בהפעלה: msconfig ובחלון שיבטח תבחר ב Safe mode-minimal)

ראיתי שאחד כתב שהאנטי וירוס היחיד שעזר לו בזה זה נורטון, נורטון גמד ליד קספרסקי אבל זה מה שהוא כתב

• הוסף לסימניות
בנתיים כבר איזה שעה שב"ה לא מופיע לי ההודעה כנראה נבהל מכל האנטיוירוסים למיניהם שהרצתי... (הרצתי גם את הקפרסקי..) אבל עדיין יש מלא תהלכים מהקובץ הנ"ל- זה טבעי? יש מצב שאתם בודקים במחשבים אצליכם אם גם לכם יש כ"כ הרבה תהליכים כאלו..

• הוסף לסימניות
בנתיים כבר איזה שעה שב"ה לא מופיע לי ההודעה כנראה נבהל מכל האנטיוירוסים למיניהם שהרצתי... (הרצתי גם את הקפרסקי..) אבל עדיין יש מלא תהלכים מהקובץ הנ"ל- זה טבעי? יש מצב שאתם בודקים במחשבים אצליכם אם גם לכם יש כ"כ הרבה תהליכים כאלו..

גםלי יש הרבה
כעיקרון זה תקין אלא אם כן שמים לב לתפיסת יתר של מעבד וכו
או שלפעמים זה מסתיר בתוכו גם וירוסים
הם מתיישבים עליו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה