ברכות יחולו על ראשךהיכן שהשעון התווסף זבוב, צריך ללחוץ עליו ואז לבחור ב exit
בהתחלה "ברכתי" את מי ששלחה לי... עד שהיא אמרה לי מה הפתרון.
בזכותך מצאתי את הקובץ- לא זכרתי איך קוראים לולא יורד לי מההורדות...
אין אפשרות למחוק וכולי
מה עושים???
זה 4 תוכנותאשמח אם מישהו יוכל להעלות לכאן את התוכנה של הזבוב.
רק שים לב שאם אתה לא סוגר את התוכנה , אלא רק הורג את הזבובים, התוכנה ממשיכה לפעול ברגע ומכבידה על המחשב.תודה רבה, זה מהמם.
אשמח לקבל גם תוכנה של דגי אקווריום על המסך.
בלחיצה כפולה על הזבוב הוא נעלםלא הבנתי, אני סוגר את התוכנה ליד השעון בצד שמאל, ולפי מה שהבנתי אם רוצים להעלות שוב צריך להתקין מחדש.
מה כוונתך להרוג זבובים ?
אם אתה סוגר שם , זה בסדרלא הבנתי, אני סוגר את התוכנה ליד השעון בצד שמאל, ולפי מה שהבנתי אם רוצים להעלות שוב צריך להתקין מחדש.
מה כוונתך להרוג זבובים ?
אוסיף שבדקתי את הכתובת שהפקודה פונה אליה
באתר בדיקת כתובות אינטרנט - האם הן וירוס
הנה הקישור לבדיקה: https://www.virustotal.com/gui/url/bd5456fb856d9b4d0d4cea1c68edf7e1793e6a72fb9ac037f4f05d1bba65c18c
מוזמנים לראות את התוצאה....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים