וירוס מוזר שלא נמחק

• פותח הנושא 050
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אולי יש כאן מומחים שיוכלו לעזור...

הAVIRA התריע שיש וירוס במחשב ושאל האם אני רוצה למחוק אותו. כשלחצתי שכן הוא התחיל למחוק ואז כתב לי הודעת שגיאה, ושוב עם שאלה האם אני רוצה שהוא ימחק את הוירוס, וזה לא נגמר... הוא לא מצליח למחוק את הוירוס.
וכל הזמן מתריע לי עליו.

מישו כאן נתקל בכזו תופעה ויודע לעזור?
תודה מראש!

הנה הודעה השגיאה:

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 18.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י 050;1272800:
תודה על התגובה המהירה!

מזה המלוור בייטס ?

אפשר להתקין אותו במקביל לאווירה?
אכן!
זה עובד בשילוב האנטי ווירוס
אבל ראיתי פעם שדברו על זה שעדיף לא להפעיל את התוכנה הנסיונית שהוא מציע לך בסיום ההתקנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;1272858:
אכן!
זה עובד בשילוב האנטי ווירוס
אבל ראיתי פעם שדברו על זה שעדיף לא להפעיל את התוכנה הנסיונית שהוא מציע לך בסיום ההתקנה
אכן, כתבתי כאן פעם, אולי יש שיחלקו עליי, אבל לדעתי זה לא מועיל הגירסה המלאה/ הנסיונית.

• הוסף לסימניות
תודה רבה - התוכנה מחקה את הוירוס! יישר כח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה