וירוס קיצורי דרך

• הוסף לסימניות
שלום רב.

אשמח אם משהוא יכול לעלות לפה את הקובץ שמנקה וירוס קיצורי דרך.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
בבקשה

(הקבצים פה מהפורום.
קובץ 1 מיועד להתקנים ניידים, קובץ winddosremove מיועד למחשב)
הוא מנקה?
או שמתקן לאחר הניקוי?

לי בכל אופן הקבצים האלו לא עזרו.
התקנתי אנטי וירוס ונגמרו הבעיות ב''ה.

• הוסף לסימניות
כפי הידוע לי אנטי וירוס לא מנקה לגמרי וירוס קיצורי דרך.
תלוי איזה אנטי וירוס...
אנטי וירוס טוב מנקה את הוירוס לגמרי!
רק אחרי זה צריך לתקן את הבעיות שנוצרו מהוירוס לפני שנוקה..

• הוסף לסימניות
הוא מנקה?
או שמתקן לאחר הניקוי?

לי בכל אופן הקבצים האלו לא עזרו.
התקנתי אנטי וירוס ונגמרו הבעיות ב''ה.
אצלי כשהפעלתי כמנהל את הקובץ המיועד למחשבים, ניקה ותיקן. היה מזמן.
יש לי eset והוא עושה את העבודה מצוין לעומת דיפנדר שהוא לא עוזר בצורה מספקת
אם זה לא היה עצוב, זה היה יכול להיות בדיחה מוצלחת.
דפנדר (המובנה במערכת הפעלה מבית מייקרוסופט) לא שווה את הכח שלוקח מהמעבד - ודאי לא בהשוואה לESET.

השקעה באנטי וירוס טוב חוזרת ודאי.

• הוסף לסימניות
לעומת דיפנדר שהוא לא עוזר בצורה מספקת

אני לא אמרתי דבר מצחיק אמרתי שדיפנדר לא עשה את העבודה
לא עוזר בצורה מספקת הכוונה- שהוא בדירוג של ניקוי של 66% מהאיומים ע"פ אתרים הבודקים זאת א"כ הכוונה בזה היא שזה עדיף מכלום זה הכל

• הוסף לסימניות
אני לא אמרתי דבר מצחיק אמרתי שדיפנדר לא עשה את העבודה
לא עוזר בצורה מספקת הכוונה- שהוא בדירוג של ניקוי של 66% מהאיומים ע"פ אתרים הבודקים זאת א"כ הכוונה בזה היא שזה עדיף מכלום זה הכל
מובן.
הכל טוב, לא הייתה שום כוונה אישית. רק דעה נגד האנטי וירוס הנ''ל.

מבקש מחילה אם מישהו נפגע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה