הוא מנקה?בבקשה
(הקבצים פה מהפורום.
קובץ 1 מיועד להתקנים ניידים, קובץ winddosremove מיועד למחשב)
כפי הידוע לי אנטי וירוס לא מנקה לגמרי וירוס קיצורי דרך.הוא מנקה?
או שמתקן לאחר הניקוי?
לי בכל אופן הקבצים האלו לא עזרו.
התקנתי אנטי וירוס ונגמרו הבעיות ב''ה.
תלוי איזה אנטי וירוס...כפי הידוע לי אנטי וירוס לא מנקה לגמרי וירוס קיצורי דרך.
אצלי כשהפעלתי כמנהל את הקובץ המיועד למחשבים, ניקה ותיקן. היה מזמן.הוא מנקה?
או שמתקן לאחר הניקוי?
לי בכל אופן הקבצים האלו לא עזרו.
התקנתי אנטי וירוס ונגמרו הבעיות ב''ה.
אם זה לא היה עצוב, זה היה יכול להיות בדיחה מוצלחת.יש לי eset והוא עושה את העבודה מצוין לעומת דיפנדר שהוא לא עוזר בצורה מספקת
לעומת דיפנדר שהוא לא עוזר בצורה מספקת
בסוף כולם מגיעים למקור - הטוב ביותריש לי eset והוא עושה את העבודה מצוין לעומת דיפנדר שהוא לא עוזר בצורה מספקת
מובן.אני לא אמרתי דבר מצחיק אמרתי שדיפנדר לא עשה את העבודה
לא עוזר בצורה מספקת הכוונה- שהוא בדירוג של ניקוי של 66% מהאיומים ע"פ אתרים הבודקים זאת א"כ הכוונה בזה היא שזה עדיף מכלום זה הכל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים