וירוס של קיצורי דרך בדיסק אונקי

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שיודע לטפל בזה ולנקות את המחשב מהוירוס הזה?
אבל מישהו יעיל, עם ניסיון ולא שיתנסה עלי...
אשמח לקבל המלצות.
תודה.

• הוסף לסימניות
תודה.
ניסיתי ולא עזר לי.

• הוסף לסימניות
גם לי זה לא עזר לקיצורי דרך שנוצרו לי בנגן בגלל וירוס

• הוסף לסימניות
תשלחו לי בפרטי כתובת מייל ואני ישלח לכם קובץ אנטי וירוס להתקנה במחשב
ודרך זה תוכלו לנקות את הכרטיס

• הוסף לסימניות
סליחה שאני לאמעלה ײַשירות הוא לא נותן

• הוסף לסימניות
אם יהיה לי זמן בערב אני מניח שאצליח לסדר. לא מתחייב.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לפרסומון,
סידר לי הכל בשליטה מרחוק!!
יעיל, מהיר וזול.
כדאי!

• הוסף לסימניות
גם אני ממש אשמח, אפילו בתשלום.
על האונקים שלי מילא, הבעיה שלקחתי מחברה נגן ואני לא יכולה להחזיר לה אותו בגלל שהנגן נדבק בוירוס...

• הוסף לסימניות
וירוס דיסק און קי

נכתב ע"י עצמאית;1957222:
תודה רבה לפרסומון,
סידר לי הכל בשליטה מרחוק!!
יעיל, מהיר וזול.
כדאי![/QUO
השאלה היא האם אחרי שסידר את הדיסק און קי מהוירוס העברת את הדיסק אוןקי שוב והוירוס לא חזר? או במחשב אחר?

• הוסף לסימניות
הבעיה בוירוס הזה שהוא יוצר קובץ במחשב שכל דיסק און קי שנכנס למחשב נדבק בוירוס כך שגם אם ניקיתם את הדיסק און קי יתכן שבפעם הבאה שתכניסו אותו הוא ידבק מיד לכן צריך דבר ראשון להסיר את הוירוס מהמחשב ורק אח"כ לטפל בהתקנים שנדבקו. יש סוגי וירוס שתוכונות אנטי וירוס למינהם מזהים ומסירים אבל יש גם הרבה סוגי וירוסים מהסגנון הזה שהם יותר מורכבים ומשנים הגדרות ברג'יסטרי של המחשב ולמחוק אותם דרוש ידע נרחב יותר לכן כל וירוס לגופו ויתכן והפתרונות שניתנו פה לא יעזרו בכל מקרה

• הוסף לסימניות
מי שהוירוס הזה נמצא לו על המחשב שלו (שמדביק את כל האון קיי שמכניסים), אני תמיד מוריד אותו קודם דרך אנטי וירוס של קספרסקי, (זה אנטי וירוס נייד שסורק את המחשב רק כשמפעילים את התוכנה, ולא תחליף לאנטי וירוס).

להורדה כאן -

http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/KVRT/latest/full/KVRT.exe

ואם הקישור לא יעבוד משום מה אז כאן -

http://www.kaspersky.com/antivirus-...kasp_leg_ona_dis__onl_b2c__lp-button_kl______

אחרי שמחקתם את כל הוירוסים מהמחשב, אפשר למחוק את כל הקיצורי דרך ולהחזיר ידנית את כל הקבצים המקוריים ע"י התוכנה המצורפת.

1. מתקינים את התוכנה, ומיד אחרי זה היא תופיע בלחצן ימני על כל קובץ.
2. הולכים להגדרות תצוגה ומציגים קבצי מערכת וקבצים מוסתרים (וזה יציג את כל הקבצים שנעלמו).
3. מסמנים את כל הקבצים והתקיות החצי שקופות, לחצן ימני בתוכנה, ומורידים את כל הויים V המסומנים.

אני יודע שיש עוד כמה דרכים, אבל התרגלתי לזה..

קבצים מצורפים

• ac.rar
    3.8 MB · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
נוד מתקן את הבעיה הזו כבר מגירסא 6 בערך.
[היום אוחזים בגירסא 9]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה