נכתב ע"י park;1335438:זה לא מתקין את עצמו אוטומאטית.
זה מתווסף להרבה תוכנות וכל מי שאינו מבין אנגלית ומתקין תוכנה לוחץ על הבא שו"פ ושו"פ בלי להבין על מה הוא לוחץ.
נכתב ע"י מיכל123;1335672:נכון. מילא זה שהוא קופץ ונדבק לכל מיני תוכנות. ניחא. אבל הבעיה היא שאי אפשר להסיר אותו אחרי שהוא מותקן. כמה שאני מנסה להגדיר את דף הבית נורמלי, קובץ לי דף הבית של החיפוש של ASK.
נכתב ע"י מי שאמר;1335742:יכול להיות שהוא שינה לך את הקיצור דרך של הדפדפן לנתיב שלו. נסה לפתוח את הדפדפן ישירות מהספריה אם נפתח רגיל, תגדיר מחדש קיצור דרך.
נכתב ע"י פרסומון;1335376:בריבו יש משהו שנקרא force uninstaller.
חפשי את הtoolbar המדובר במחשב, והסירי אותו עם ריבו דרך הforce הנ"ל.
ובפעם הבאה תקרא מה שכותבים לך.נכתב ע"י מיכל123;1335759:הסתדרתי, בחסד השם.
חיפשתי בתוכנת החיפוש Everything
ask toolbar
ask home page
מחקתי את זה.
עדיין זה לא עזר
מצאתי בתוך תיקיית PROGRAM FILES איזה תיקיה שמתחילה ב ASK, ניסיתי למחוק והוא לא נתן לי. (כמובן) אז עשיתי לו שינוי השם, וברוך השם.
נכתב ע"י פרסומון;1335658:מי אמר שזה וירוס?
ומה בדיוק הבנת שכתוב כאן?:נכתב ע"י מיכל123;1335845:תאמין לי שקראתי את הכל.
ועשיתי את הכל.
וזה לא הצליח.
פנו אליי במייל הרשום בחתימתי ואנסה לעזור (לא מבטיח).נכתב ע"י sara100;1335919:QV06
והטכנאים של אתרוג אמרו לי.
גם לי הוא השתלט על המחשב ולא נותן לי לזוז. לא נותן לי להכנס לאתרים מאובטחים כמו דרופבוקס קופי וכדו'.....
יש לכם פיתרון אחר? חוץ מלפרמט?
נכתב ע"י פרסומון;1336133:ומה בדיוק הבנת שכתוב כאן?:
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1335376&postcount=4
פנו אליי במייל הרשום בחתימתי ואנסה לעזור (לא מבטיח).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים