וירוס שנקרא ASK

• הוסף לסימניות
אני בטוח שהרבה מכם נתקלו בוירוס הזה שנקרא ASK שמתקין את עצמו בכל מחשב בלי רשות.. (עד שיבא יומו כמו בבילון...)

איך אפשר להסיר אותו מהאקספלורר ? אני מסיר אותו והוא חוזר לי.

• הוסף לסימניות
...

לחלץ ולהפעיל
ולפעול כפי ההוראות

קבצים מצורפים

• IObitUninstallerPortable.rar
    1.7 MB · צפיות: 15
  • ללא שם.png
    KB 269 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
וואו.

תודה על ההשקעה... אבל

עשיתי את זה כבר עם revo.

התוכנה כבר לא קיימת במחשב, ובכל זאת הוא כל הזמן קופץ ונהפך להיות לי דף הבית.

• הוסף לסימניות
בריבו יש משהו שנקרא force uninstaller.
חפשי את הtoolbar המדובר במחשב, והסירי אותו עם ריבו דרך הforce הנ"ל.

• הוסף לסימניות
זה לא מתקין את עצמו אוטומאטית.
זה מתווסף להרבה תוכנות וכל מי שאינו מבין אנגלית ומתקין תוכנה לוחץ על הבא שו"פ ושו"פ בלי להבין על מה הוא לוחץ.

• הוסף לסימניות
ומה עושים עם הוירוס QV6?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1335438:
זה לא מתקין את עצמו אוטומאטית.
זה מתווסף להרבה תוכנות וכל מי שאינו מבין אנגלית ומתקין תוכנה לוחץ על הבא שו"פ ושו"פ בלי להבין על מה הוא לוחץ.

נכון. מילא זה שהוא קופץ ונדבק לכל מיני תוכנות. ניחא. אבל הבעיה היא שאי אפשר להסיר אותו אחרי שהוא מותקן. כמה שאני מנסה להגדיר את דף הבית נורמלי, קובץ לי דף הבית של החיפוש של ASK.

• הוסף לסימניות
תסירו התקנה וגם תסירו אותו מהתוספים של הדפדפן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1335672:
נכון. מילא זה שהוא קופץ ונדבק לכל מיני תוכנות. ניחא. אבל הבעיה היא שאי אפשר להסיר אותו אחרי שהוא מותקן. כמה שאני מנסה להגדיר את דף הבית נורמלי, קובץ לי דף הבית של החיפוש של ASK.

יכול להיות שהוא שינה לך את הקיצור דרך של הדפדפן לנתיב שלו. נסה לפתוח את הדפדפן ישירות מהספריה אם נפתח רגיל, תגדיר מחדש קיצור דרך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי שאמר;1335742:
יכול להיות שהוא שינה לך את הקיצור דרך של הדפדפן לנתיב שלו. נסה לפתוח את הדפדפן ישירות מהספריה אם נפתח רגיל, תגדיר מחדש קיצור דרך.

תודה, בדקתי וזה לא קיצור דרך. זה משהו בדפדפן. (גם כשאני פותח עמוד חדש בתוך הדפדפן הוא פותח לי את זה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1335376:
בריבו יש משהו שנקרא force uninstaller.
חפשי את הtoolbar המדובר במחשב, והסירי אותו עם ריבו דרך הforce הנ"ל.

עשיתי ככל אשר ציויתני, הוא לא מוכן להיעלם.

• הוסף לסימניות
הסתדרתי, בחסד השם.

חיפשתי בתוכנת החיפוש Everything

ask toolbar
ask home page
מחקתי את זה.

עדיין זה לא עזר

מצאתי בתוך תיקיית PROGRAM FILES איזה תיקיה שמתחילה ב ASK, ניסיתי למחוק והוא לא נתן לי. (כמובן) אז עשיתי לו שינוי השם, וברוך השם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1335759:
הסתדרתי, בחסד השם.

חיפשתי בתוכנת החיפוש Everything

ask toolbar
ask home page
מחקתי את זה.

עדיין זה לא עזר

מצאתי בתוך תיקיית PROGRAM FILES איזה תיקיה שמתחילה ב ASK, ניסיתי למחוק והוא לא נתן לי. (כמובן) אז עשיתי לו שינוי השם, וברוך השם.
ובפעם הבאה תקרא מה שכותבים לך.

• הוסף לסימניות
תאמין לי שקראתי את הכל.
ועשיתי את הכל.
וזה לא הצליח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1335658:
מי אמר שזה וירוס?

QV06
והטכנאים של אתרוג אמרו לי.
גם לי הוא השתלט על המחשב ולא נותן לי לזוז. לא נותן לי להכנס לאתרים מאובטחים כמו דרופבוקס קופי וכדו'.....

יש לכם פיתרון אחר? חוץ מלפרמט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1335845:
תאמין לי שקראתי את הכל.
ועשיתי את הכל.
וזה לא הצליח.
ומה בדיוק הבנת שכתוב כאן?:
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1335376&postcount=4

נכתב ע"י sara100;1335919:
QV06
והטכנאים של אתרוג אמרו לי.
גם לי הוא השתלט על המחשב ולא נותן לי לזוז. לא נותן לי להכנס לאתרים מאובטחים כמו דרופבוקס קופי וכדו'.....

יש לכם פיתרון אחר? חוץ מלפרמט?
פנו אליי במייל הרשום בחתימתי ואנסה לעזור (לא מבטיח).

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא נדון כרגע מה היה, אבל בפעם הבאה- לקרוא יותר טוב.
אם כתוב לחפש במחשב את הASK, אז מחפשים וע"י הריבו מוחקים את כל התוצאות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה