זומנתי לשימוע לפני פיטורין.
בסיטואציה הנוכחית אין לי שום צד שהשימוע ישפיע על ההחלטה.
האם ויתור על שימוע יכול לגרום לנזק כלשהו?
והאם תגובה בכתב יכולה להחשב כהשתתפות בשימוע?
זה בדקתי כבר כמובן.
מנסיון של עובדות קודמות לא יהיו הטבות.למה לא לעשות שימוע גם אם ברור לך שזה לא ישפיע?
תקבעי לעוד כמה ימים זה עוד כמה ימים של משכורת..
וגם בשמוע את יכולה לפחות להשפיע לטובה על תנאי הפיטורין זה גם משהו..
(לי למשל האריכו לקצת יותר מחודש.. אמרתי שהייתי מאד מסורה ומפרנסת יחידה וכו וכו)
כי זה סיטואציה מביכה ומשפילה לעיתים קרובותלמה לא לעשות שימוע גם אם ברור לך שזה לא ישפיע?
תקבעי לעוד כמה ימים זה עוד כמה ימים של משכורת..
וגם בשמוע את יכולה לפחות להשפיע לטובה על תנאי הפיטורין זה גם משהו..
(לי למשל האריכו לקצת יותר מחודש.. אמרתי שהייתי מאד מסורה ומפרנסת יחידה וכו וכו)
אי התייצבות לשימוע נראית בעייני המעסיק בצורה שליליתזומנתי לשימוע לפני פיטורין.
בסיטואציה הנוכחית אין לי שום צד שהשימוע ישפיע על ההחלטה.
האם ויתור על שימוע יכול לגרום לנזק כלשהו?
והאם תגובה בכתב יכולה להחשב כהשתתפות בשימוע?
אם יודעים בטוח שזה לא ישנה כלוםלמה לא להתייצב לשימוע?
בעיקרון לא חייבים. במיוחד שפה את יודעת שזה לא יעזור להחלטה
המעסיק מעצמו בטח לא מעונין רק פשוט הוא חייב על פי חוק
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים