... וכך לא תפספסו אף לקוח!

• הוסף לסימניות
עקב הפניות במייל, חשוב לנו להבהיר:
אתם שולחים אלינו פרסומות לפי הגדלים המופיעים באתר, ואנו מפרסמים אותם.
לעת עתה, אין שירותי עיצוב. בעזה"י בקרוב!

• הוסף לסימניות
האם יש עוד מקום ב"15"?

• הוסף לסימניות
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
תצליחו

• הוסף לסימניות
מה שמעניין אותי זה רשימת התפוצה.
מי הם האנשים ברשימת התפוצה, כמה אנשים נמצאים ברשימה? מה המיקוד של הרשימה, מה אופי קהל היעד?
האם הם הצטרפו לרשימה מרצונם, או שמא הם צורפו אליה ללא ידיעתם?

• הוסף לסימניות
סתם כך, אני רוצה להגיד שהעיצוב של האתר, פשוט הדהים אותי,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;1421305:
מה שמעניין אותי זה רשימת התפוצה.
מי הם האנשים ברשימת התפוצה, כמה אנשים נמצאים ברשימה? מה המיקוד של הרשימה, מה אופי קהל היעד?
האם הם הצטרפו לרשימה מרצונם, או שמא הם צורפו אליה ללא ידיעתם?
רשימת התפוצה שלנו היא ככל רשימות התפוצה הקיימות; רשימה המורכבת מלקוחות שלנו בהווה ובעבר, הן של רמה פלוס-חסידיש פלוס, והן של פירסומנט-הלקוחות המפרסמים. וכן של משפחה, מכרים, ושאר ירקות. חלקם מרצונם האישי, וחלקם חברים שהוסיפו חברים, וכן הלאה.

כמובן, ישנה אפשרות להסרה מרשימת התפוצה.
אנחנו לא שולחים מיילים לאנשים שלא מעוניינים לקבלם.

קהל היעד שלנו מורכב מ; גופים ובתי עסק, אנשי מקצוע פרטיים, ובעיקר אנ"ש.
נכתב ע"י מנדי שלום;1421314:
סתם כך, אני רוצה להגיד שהעיצוב של האתר, פשוט הדהים אותי,
תודה! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1421348:
רשימת התפוצה שלנו היא ככל רשימות התפוצה הקיימות; רשימה המורכבת מלקוחות שלנו בהווה ובעבר, הן של רמה פלוס-חסידיש פלוס, והן של פירסומנט-הלקוחות המפרסמים. וכן של משפחה, מכרים, ושאר ירקות. חלקם מרצונם האישי, וחלקם חברים שהוסיפו חברים, וכן הלאה.

כמובן, ישנה אפשרות להסרה מרשימת התפוצה.
אנחנו לא שולחים מיילים לאנשים שלא מעוניינים לקבלם.

קהל היעד שלנו מורכב מ; גופים ובתי עסק, אנשי מקצוע פרטיים, ובעיקר אנ"ש.

תודה! :)

מה זה "ככל רשימות התפוצה הקיימות"? יש אנשים שיש להם תפוצה של אלף אנשים ויש של מאה אלף, בכמה מדובר כאן, זה מאד לא ברור. גם אם המחיר נראה זול, לפעמים הוא מאד יקר, כי זה תלוי מה מקבלים תמורה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי גולד;1422231:
מה זה "ככל רשימות התפוצה הקיימות"? יש אנשים שיש להם תפוצה של אלף אנשים ויש של מאה אלף, בכמה מדובר כאן, זה מאד לא ברור. גם אם המחיר נראה זול, לפעמים הוא מאד יקר, כי זה תלוי מה מקבלים תמורה
המשפט "ככל רשימות התפוצה הקיימות" שכתבתי ליהושע, מיוחס לסוג בעלי המיילים המנויים לרשימת הדיוור, ולא למספר המנויים לרשימה.
בעניין המספר של רשימת הדיוור שלנו, לא מדובר אמנם ב100,000 כתובות, אבל גם לא ב1000. מדובר בהרבה יותר, מכל צבעי הקשת. אנשים פרטיים ואנשי מקצוע, ועוד.

מחירי הפרסום שלנו זולים מאוד [לרגל ההשקה],
והם משתלמים במיוחד בגלל גודל התפוצה שלהם.

מי שמעוניין בפרסום, מוזמן ליצור קשר באישי או במייל.
המחירים שלנו מצחיקים עכשיו, אז תנצלו אותם לפני שהם יחלפו :)

• הוסף לסימניות
זה חסום באתרוג...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה