"וכל הכבוד לשר..."

• הוסף לסימניות
השיר המוכר 'וכל הכבוד לשר' מוגן בזכויות יוצרים?
ואם נניח הוא זמין להאזנה חופשית, האם מותר להשתמש בו במסגרת מיזם חינמי?
תודה .

• הוסף לסימניות
שייך ליהורם גאון. נקרא השר משה מונטיפיורי

• הוסף לסימניות
לא חושבת שיש בעיה להשמיע וליהנות.
לא שאני פוסקת או משהו, אבל זה שנים שנים שהשירים הישנים שלו מסתובבים חופשי.

• הוסף לסימניות
אם השאלה היא חוקית - אז ברור שלכל יצירה יש זכויות יוצרים (גם אם בעליה לא כתבו עליה כלום). אם תשתמש בו לעצמך אף אחד לא יעשה לך כלום (למרות שזה יכול להיות אסור חוקית). אם תשתמש באופן ציבורי שימוש רחב או מסחרי שיתגלה על ידי בעלי היצירה עשוי לגרור תביעות קשות (בכללי, לא מתייחס ספציפית לשיר הזה).
הלכתית זה נושא רחב ונכתבו עליו תשובות רבות וספרים שלמים ואין מקום להאריך בזה כאן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אחד הדברים המסקרנים בתבל. שתדע.
ואסביר לך גם למה:

.
וכמו שאומרים: העלית נקודה חשובה.

(לגבי השיר, איני מכיר. נולדתי אחרי שמשה מונטיפיורי המנוח נח על משכבו)
את אמת, מהכותרת הייתי בטוח שאתה מתכוון לפרגן לשר השיכון או האוצר או לחבור לאיזו מפלגה כלשהי, אבל נשאיר א"ז למוצ"ש ;).

• הוסף לסימניות
בבקשה את השיר מתוך הופעה חיה כך שנראה לי שזה פחות בעיה
תבדקו את הנושא
נקודה:p

קבצים מצורפים

• montifyori.mp3
    9.3 MB · צפיות: 102
  • הוסף לסימניות
השיר המוכר 'וכל הכבוד לשר' מוגן בזכויות יוצרים?
ואם נניח הוא זמין להאזנה חופשית, האם מותר להשתמש בו במסגרת מיזם חינמי?
תודה .
אם עברו 70 שנה כבר חל על זה חוק ההתיישנות...;):rolleyes:

אפשר לבדוק דרך אקו''ם, כי הם היחידים שיקפצו אם יהיה בעיה בשימוש ההוא כבר לא...

• הוסף לסימניות
וכמו שאומרים: העלית נקודה חשובה.

(לגבי השיר, איני מכיר. נולדתי אחרי שמשה מונטיפיורי המנוח נח על משכבו)
את אמת, מהכותרת הייתי בטוח שאתה מתכוון לפרגן לשר השיכון או האוצר או לחבור לאיזו מפלגה כלשהי, אבל נשאיר א"ז למוצ"ש ;).
יש לי סדרה של 4 טורים על יעקב דולר, סגן שר הגינון. באחד מהם מככב השיר הנ"ל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה